Свій хардовий поцілунок Вінниці шле неповторний колектив The HARDKISS! Наступного дня після свята «першого дзвоника», 2 вересня, о 19.00 у Будинку офіцерів цей оригінальний, неповторний і завжди непередбачуваний колектив дасть великий сольний концерт у Вінниці.

- У квітні Вінниця зустрічала The HARDKISS абсолютним аншлагом. Переконані: під час вересневого концерту теж буде повна зала, адже концерти The HARDKISS дійсно унікальні по своїй енергетиці і відриву, - відзначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Другого вересня вінничан чекає приголомшливий перформанс, найяскравіші образи, нові прем’єри і всі улюблені хіти The HARDKISS. У виконанні Юлії Саніної і її чудової команди ви почуєте композиції, які стали легендами: «Helpless», «Stones», «Organ», «Tony, Talk!», «Perfection», «Make-Up» та багато інших.

Електропоп, глем-рок, поп-рок - у найкрутіших музичних стилях The HARDKISS почувають себе, як риба у воді. З 2011 року і донині The HARDKISS є однією з найяскравіших зірок на вітчизняному небокраї, яку, між іншим, неозброєним оком видно й далеко за межами України. Вони співпрацювали з британцями і французами, скоряли бразильські танцполи і французькі фестивалі, брали штурмом російські хіт-паради, де з легкістю обходили всіх конкурентів. 

Відкриття, бренд, рідкісна коштовність, нове слово в українській музиці – які тільки епітети не супроводжували їхню унікальну творчість! Які тільки захоплені відгуки не виходять з-під пера журналістів й інших критиків, що коментують черговий кліп і альбом чудової групи. А квитки на концерт The HARDKISS розлітаються… Ні, не як гарячі пиріжки! З набагато більшими швидкостями і ентузіазмом! 

Кожний новий концерт групи The HARDKISS– це приголомшливий коктейль з інгредієнтами екстра-класу. Потужне звучання, неймовірний драйв, божевільні емоції і неординарні сценічні образи, створенню яких приділяється особлива увага. 

Світ The HARDKISS – це безодня, куди варто потрапити хоча б раз. Адже потім вона вже не відпустить – якщо, звичайно, ви - справжній меломан, для якого почуття і адреналін не потребують перекладу. 

Ваша улюблена команда супермузикантів призначає вам нову зустріч у вашому улюбленому місті - 2 вересня у Вінниці!  Не пропустіть грандіозну подію, не ризикуйте спізнитися на чудове свято! Вам гарантована воістину космічна подорож, яка запам'ятається назавжди!

Вартість квитків - 200-600 гривень. Придбати квитки ви можете на сайті  http://bilet.vn.ua, у касах ТРЦ «Мегамолл» (1 поверх), ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Також до ваших послуг унікальний сервіс – абсолютно безкоштовна доставка квитків у будь-яку точку Вінниці, яку можна замовити за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Свято «першого дзвоника» Вінниця відсвяткує з групою The HARDKISS

Свято «першого дзвоника» Вінниця відсвяткує з групою The HARDKISS



Переглядів: 4276
Поширень: 0