Грандіозний концерт Олександра Пономарьова у Вінниці пройде 1 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів.

Головні особливості цього концерту дві: всі хіти і нові пісні артист наживо заспіває у супроводі симфонічного оркестру, а сам концерт буде першим за останні 10 років. Адже саме стільки золотий голос України не проводив всеукраїнські тури.

Над створенням нової концертної програми «Я люблю тебе», яка буде презентована у всіх найбільших містах України, народний артист працював півроку.

Під час концерту співак ексклюзивно розкаже вінничанам історії створення всіх своїх хітів. А улюблені пісні: «Зіронька», «Варто, чи ні», «Серденько», «Ти моя», «Він чекає на неї», «Ніченькою темною», «Чомусь так гірко плакала вона», «Я люблю тільки тебе», «Я ніколи нікому тебе не віддам», «Мамі», «Заспіваймо пісню за Україну», «Недозволена» - прозвучать у новому аранжуванні.

У якості особливого сюрпризу у Вінниці також прозвучить кубинська пісня, яку Пономарьову подарував Фідель Кастро. У цей час на сцені шоу-балет артиста спільно з глядачами із зали відтворить атмосферу справжнього кубинського карнавалу. Тож деяким щасливчикам-вінничанам пощастить у цей незабутній вечір станцювати з улюбленим співаком на одній сцені!

Крім того Олександр Пономарьов порадує вінничан улюбленими українськими піснями та неймовірним романсом «Белой акации гроздья душистые» з кінофільму «Дні Турбіних», який співакові порадила внести до концертної програми Ада Роговцева. Також 1 жовтня буде багато пісень, які Олександру Пономарьову подарували зіркові друзі. Це пісня «Кохана» лідера гурту «Бумбокс» Андрія Хливнюка, «Він чекає на неї» Святослава Вакарчука та Андрія Кузьменка «Не стидайся, то твоя земля».

– Концерт Олександра Пономарьова у Вінниці буде справжньою незабутньою мегаподією! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Це унікальний шанс наживо почути добре знайомі пісні, познайомиться з новими і згадати всі ті щасливі моменти, які кожен із нас переживав під музику головного романтика України. На цьому грандіозному святі музики, позитивних емоцій і зворушливих одкровень наші серця будуть битися в унісон!

Вже більше 20 років Олександр Пономарьов утримує звання кращого співака України. Рівних йому дійсно немає. Ні по силі голосу, ні по вмінню кожною піснею полонити серця слухачів.

Флюїди романтики і любові на його концертах просто зашкалюють. Адже про любов і найпотаємніші почуття ніхто так не вміє співати, як Олександр Пономарьов. Його пісні вивертають душу і беруть за живе. А від унікального сильного голосу по тілу біжать мурашки.

За 20 років на сцені Олександр Пономарьов завоював рекордну кількість високих титулів і звань у області музики: народний артист України, Золотий голос української естради, багаторазовий переможець номінації «Людина року» і «Кращий співак», виконавець державного гімну України, перший учасник від України на «Євробаченні», тричі зірковий тренер телешоу «Голос країни»…

Своєю неймовірною енергетикою він заряджає кожного, хто опиняється поруч. Та головним козирем чудового артиста є, звичайно ж, його гарний, насичений вокальними відтінками голос.На концертах переповнена зала слухає його чуттєвий спів, не стримуючи сліз, вслухаючись у кожну нотку, що звучить зі сцени.

Хоч пісні Олександра Пономарьова вже давно стали народними хітами, він продовжує дивувати своїх слухачів, не зупиняючись на досягнутому. Зокрема, на початку вересня артист презентував нову пісню «Легко». Цю яскраву прем’єру та всі улюблені хіти Олександра Пономарьова вінничани почують на концерті 1 жовтня о 19.00 у Будинок офіцерів.

Квитки на концерт можна придбати на сайті bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТРЦ «Мегамолл» (1 поверх), ТЦ «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Для замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці, дзвоніть: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Олександр Пономарьов 1 жовтня заспіває у Вінниці кубинську пісню, яку йому подарував Фідель Кастро



Переглядів: 3342
Поширень: 0