Рівновага – найбільш необхідна річ для гармонійного існування. Рівновага – стабільне розташування фізичних тіл у просторі в плані фізичному, а в психологічному це умиротворення і душевний спокій, в пошуку якого ми перманентно знаходимось, захлинаючись в океані повсякденності. Принести тілу комфорт, а душі затишок допоможе зручний і принадний одяг. Саме такі вбрання складатимуть нову осінню-зимову колекцію від ательє Людмили Квєтної. Назва колекції – «Рівновага».

Рівновага у моді це здоровий баланс між прозорими і цупкими, тонкими та щільними, жорсткими та м’якими тканинами. Це гармонійно скроєні пальто, сукні і костюми, що дарують своїй власниці безтурботність та сердечну злагоду. І нехай навколо осінь, дощ і сльота, та вони не здатні порушити гармонію прекрасного.

Дволицьові тканини, з яких створено колекцію, витримані у відтінках сірого та синього. Графітний, блакитний, зелений, попелястий, чорний та білий – ось і вся основна палітра колекції. Та будуть і вкраплення кольору, що стануть лише більш помітними на загальному спокійному фоні.

Одяг від Людмили Квєтної додасть рівноваги у ваше життя

Як і кожна колекція від Людмили Квєтної, ця буде сповнена оригінальною ручною роботою. «Рівновага» – це ексклюзивні вироби у стилі Smart Couture для тих, хто цінує якість та унікальний дизайн. Вироби з дволицьових тканин будуть прикрашені фелтінгом та вишивкою ришильє, що однаково якісно виглядають як з лицьової сторони, так і зісподу. Таким чином речі можна носити з більшою варіативністю.

Одяг від Людмили Квєтної додасть рівноваги у ваше життя

Які ще цікавинки стануть складовими «Рівноваги» запрошуємо дізнатись на показі, який відбудеться у неділю 23 жовтня о 16.00 у «Люди Fusion Place».



Переглядів: 3251
Поширень: 0