Шепіт автотрас, пішоходи уповільнюють кроки, п'янкий аромат кави із затишних кав'ярень пропонує відпочинок, а мільйони вогнів ваблять своїм таємничим сяйвом. Це яскраві вогні ваших сподівань і можливостей, свідоцтво досягнень і прийдешніх перемог. PANNA boutique представляє свою нову колекцію жіночого одягу – «Вогні міста» – таку ж вільну, витончену і неймовірно яскраву.

Відчуйте магію нової колекції «Вогні міста» від boutique PANNA!

Відчуйте магію темно-синього кольору, глибокого і таємничого, як нічне небо. Доторкніться до чорних відтінків, що зачаровують універсальністю. Пориньте в теплоту коричневого і червоного кольорів. Нова колекція PANNA boutique не дозволить вам загубитися в натовпі великого міста, в міріадах його вогнів. Ви будете сяяти в сукнях вільного крою від PANNA boutique, легких, мов подих вітру на міській набережній. Вставки з мережива і шифону надають моделям зворушливості і елегантності, а бахрома і шнурівка проголошують впевненість і самодостатність. Ваш відмінний смак і стиль обов'язково буде помічений. У костюмах і сукнях з колекції «Вогні міста» ви будете досконалі: стиль, елегантність, грація – в них є все. А червоні сукні з нової колекції зроблять вас центром уваги, вас – сміливу, рішучу, неперевершену.

Відчуйте магію нової колекції «Вогні міста» від boutique PANNA!

Моделі оверсайз розраховані на волелюбних дівчат і жінок, які цінують комфорт і хочуть завжди залишатися собою. А класичний приталений силует – для тих, хто любить виділятися і захоплювати своєю витонченою сексуальністю. І, звичайно ж, наші дизайнери не обійшли стороною модні в цьому сезоні високу лінію талії, асиметричний крій і довжину міді. Колекція «Вогні міста» – це уособлення жіночності і елегантності, відмінного смаку та оригінальності, вразливості і впевненості. Відчуйте силу своєї чарівності. Відкрийте свої таланти, любіть, творіть, чаруйте красою та стилем.

Відчуйте магію нової колекції «Вогні міста» від boutique PANNA!

PANNA boutique щиро запрошує всіх переглянути свіжу осінньо-зимову колекцію під час Вінницьких днів моди. Завітайте на показ у суботу 22 жовтня на 17.00 до закладу «Люди Fusion Place» (ТЦ «Мегамолл», 3-й поверх). За запрошеннями звертайтесь за телефоном +38 (0432) 65-56-50. Сяйте разом з новою колекцією «Вогні міста» від PANNA boutique!



Переглядів: 2572
Поширень: 0