21 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів автор кращих номерів «Студії Квартал 95», ведучий програм «Вечірній Квартал», «Вечірній Київ» та «Чисто news», «Тамбовський Вовк» Валерій Жидков вперше із сольним концертом у Вінниці!

Монологи Валерія Жидкова давно стали родзинками всіх концертів «Кварталу 95» і улюбленими номерами мільярдів поціновувачів гумору в усьому світі. Так як він влучно підмічати смішне у серйозному, не вміє ніхто! Його «зброя» - це гумор найвищої проби, інтелігентний, тонкий, гострий, актуальний.

Минулого року Валерій Жидков почав виступати з сольними концертами і одразу зібрав декілька переаншлагів у столиці! А тепер з радістю їде до своїх шанувальників у Вінницю.

21 жовтня Валерій Жидков презентує вінничанам свою ексклюзивну програму «100 кращих сторінок». У виконанні улюбленого гумориста ви почуєте найхітовіші веселі монологи, а також ті номери, які ще жодного разу не були показані у телеефірі.

Ексклюзивні розповіді про веселі курйози бурхливого закулісного життя «Кварталу 95» та непередбачувану дружбу з політиками і зірками, над якими жартуєш на всю країну. А також реальні історії з власного життя про службу в армії та роботу оперуповноваженим у міліції – на цьому незабутньому концерті ви дізнаєтеся безліч веселих і цікавих фактів про Валерія Жидкова, про які раніше навіть не здогадувалися…

Таємниці «Кварталу 95» і свого життя Валерій Жидков розкриє 21 жовтня на концерті у Вінниці

Гумористичний талант Валерія Жидкова розкрився ще у студентські роки, коли будучи студентом інженерного вузу, він захопився КВНом. Скоро став капітаном легендарних команд «Тамбовские волки» і «Тапкины дети», що назавжди увійшли в історію Клубу веселих і кмітливих. На запрошення Володимира Зеленського з 2003 року Валерій Жидков став учасником «Кварталу 95» і переїхав у Київ.

Зараз, коли у сценарному відділі «Студії Квартал 95» працює більше 60 людей, Валерій Жидков зберігає позиції одного з кращих авторів. Всупереч прислів'ю «один у полі не воїн», Валерій Жидков показав себе яскравим послідовником чистого літературного гумору. Його жарти всеохоплюючі - від актуальної політики до «вічних» людських тем. Його тексти змушують не тільки сміятися, але й глянути на звичні речі під іншим кутом. Глядач не просто спостерігає і слухає, він стає учасником дії: думає, сперечається з автором, погоджується або обурюється – співпереживає з першої і до останньої секунди.

Валерій Жидков має унікальну здатність помічати смішне у серйозному. Він уважно стежить за політиками, зірками і спортсменами, щоб потім із цього зробити справжнє шоу.

– Ідеї всіх моїх жартів взяті з життя. Не можна написати жарт, не пропустивши його через себе, це завжди відчувається, - переконаний Валерій Жидков. - Мені подобається та форма, у якій я з'являюся на сцені — у якості автора по імені «Тамбовський Вовк». Цей образ мені ніхто не нав'язував, я його придумав сам, я там такий, яким хочу бути для глядача. Багато наших акторів по-доброму заздрять мені, адже я можу виходити на сцену і читати тільки власні думки. Коли ти читаєш своє, то вже відповідаєш за те, що хочеш сказати і за те, як глядач це сприйме.

21 жовтня на концерті Валерія Жидкова «100 кращих сторінок» у вінницькому Будинку офіцерів буде чесно, гостро і незабутньо! Приходьте, аби досхочу насолодитися інтелігентним та актуальним літературним гумором одного з кращих авторів-гумористів сучасності.

Квитки на концерт коштують від 250 до 550 гривень. Придбати квитки ви можете на сайті bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефонами: (0432)57-55-55, (093) 101-00-63 і (098)101-00-63.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Таємниці «Кварталу 95» і свого життя Валерій Жидков розкриє 21 жовтня на концерті у Вінниці

Таємниці «Кварталу 95» і свого життя Валерій Жидков розкриє 21 жовтня на концерті у Вінниці



Переглядів: 3190
Поширень: 0