11 та 12 жовтня в міському Палаці мистецтв відбулися рок-уроки для старшокласників міста за темою «Нестаріючі легенди рок-н-ролу». Учні ЗОШ № 2, 9,29,31,4,8,30,32 мали змогу  зробити свій крок у рок.

Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» та музиканти гурту «Sunrise» підготували різнопланову  насичену програму на різні смаки: від рок-н-ролу Елвіса Преслі до «Нірвани» та «AS/DS».

Ведучий рок-уроку Юрій Постовий підібрав  про легендарні рок-гурти та виконавців цікаву інформацію, яку вміло поєднував з креативними конкурсами.

Крок у рок

Вже з першої вокальної композиції любителі танців зайняли фан-зону, де мали змогу  «відірватись по повній» під світові хіти рок гуртів: « Rolling Stones»,  «Guns N‘Roses», «ABBA», «4non Blondes», «Uriah Heep», «Poison», «Нірвана», AS\DS, «Океан Ельзи».

Приємно відзначити, що у відвідувачів рок-уроку з‘явились улюблені композиції та виконавці. Під бурю аплодисментів зустрічали Максима Тріску, Дениса Беспетчука, Крістіану Марполь, Анну Носову, Олександра Мальованого, Анну Гехт, Євгена Ар‘ю.

Крок у рок

Надзвичайно хвилювались дебютанти концерту Євген Мельник та Влад Казьмірук, але вже з перших хвилин виступу глядачі  потрапили в полон музики та вокалу харизматичного красеня Євгена (акомпанував собі на гітарі) та були заворожені дивовижним тембром  Влада.

Виступи найменших учасників рок-уроку – Олексієнко Тетяни, Красновецької Дарини, Панайотова Андрія, Посної Ірини заряджали  зал шаленою танцювальною енергетикою, всидіти на місці було важко та і не треба! Рок-урок саме тим і відрізняється від шкільних уроків, що під час нього рекомендується співати та танцювати!

Крок у рок

Сюрпризом для сучасних меломанів був виступ супер фіналістки «Голос країни. Перезавантаження.» Ольги Мельник. Фан-зона була заповнена вщент! Разом з Ольгою співали улюблені композиції  молоді  РІNK «Трай» та  «Поліна» гурту «Бумбокс».

Крок у рок

Гарний настрій, заряд позитивних емоцій отримали всі хто відвідав 11 та 12 жовтня рок-уроки, які підготували вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» зі своїми керівниками Іриною Воєною, Віолетою Нагорною, Вірою Майбородою та гуртом «Sunrise» (гітара - Олег Фарафонов,клавіши- Юрій Кондрицький,барабан- Геннадій Рибак, бас-гітара-Влад Гнатовський).

В листопаді відбудеться черговий рок-урок за темою «Улюблені саундтреки». Чекаємо всіх рок-меломанів на наступному рок-уроці.



Переглядів: 3297
Поширень: 0