27 листопада вінничани вкотре бурхливими оплесками зустрінуть «Піккардійців»! Знаменитий акапельний колектив вийде на сцену театру ім. Садовського, щоб презентувати прихильникам нову концертну програму «Лети…». Саме ця програма невдовзі стане основою нового альбому, який вийде напередодні 25-річчя «Терції». Початок концерту о 19.00. Квитки від 120 до 350 грн.

Саме від сьогодні уславлена вокальна формація вирушає у свій найбільший концертний тур. В найближчі 17 днів вони відвідають міста сходу та півдня України. Це будуть уже четверті гастролі «Терції» за останні два роки. Організатор туру - компанія «Квартал-Концерт».

«Піккардійська Терція» запрошує в політ на крилах улюблених пісень

«Веземо багато нових пісень», - розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. – «Це буде абсолютно нова програма «Лети…», яку ще мало де чули і яку тільки зараз починаємо презентувати на концертах».

«Піккардійська Терція» запрошує в політ на крилах улюблених пісень

Поважний ювілей – 25 років - «Піккардійська Терція» відзначатиме восени 2017-го року. До круглої дати чоловічий секстет почав підготовку уже зараз, відсвяткувавши 24 вересня 2016 р. 24-річчя. До речі, до цього дня народження «піккардійці» отримали оригінальний відеоподарунок від друзів та зіркових колег по сцені. «Піккардійська Терція» - це...» - цю фразу продовжили Віктор Морозов, Кость Москалець, Сашко Лірник, Руслана, Марічка Бурмака, міністр культури Євген Нищук, Віктор Бронюк, Олег Собчук, Фагот, Олексій Коган, Оксана Муха, Павло Табаков, Юлія та Сашко Божики, Анжеліка Рудницька, Ліля Ваврін, гурт «От Вінта».

Сама ж «Піккардійська Терція» з нагоди початку підготовки до свого 25-річчя зробила сюрприз для прихильників – колектив почав викладати на власному YouTube-каналі раритетні відео:

Нагадаємо, точка відліку в яскравому самобутньому творчому польоті «Піккардійської терції» розпочалася 24 вересня 1992 року — в день, коли новостворений секстет дебютував із концертом у Львівському національному університеті ім. І. Франка. Позитив та оптимізм закладені в самій назві формації. «Піккардійська терція» — термін авторства відомого українського композитора Анатолія Кос-Анатольського. Означає мажорний зворот у фіналі музичного твору. Утім, вокальний гурт вніс у цей термін власну родзинку — подвоїв літеру «к».

«Піккардійська Терція» запрошує в політ на крилах улюблених пісень

У 2014 році пісня гурту «Пікардійська терція» під назвою «Гей, пливе кача…» лунала під час поховання героїв Небесної сотні. З тих пір композиція стала символом прощання з героями, які загинули в Україні під час військових дій. До речі, виступу «Піккардійців» у театрі передуватиме концерт у Вінницькому військовому шпиталі.

«Піккардійська Терція» запрошує в політ на крилах улюблених пісень

У творчій спадщині секстету — понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фолк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н-рол, блюз... Репертуар «Терції» на 95% — україномовний. Хоча в пісенному активі гурту — пісні 12 мовами світу. Не менше вражає й географія гастролей: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Канада, США, Бельгія, Швейцарія, Сінгапур.

«Піккардійська Терція» запрошує в політ на крилах улюблених пісень

А у Вінниці колектив по-особливому люблять. Майже щороку «Піккардійська терція» дає великі концерти у Вінниці. Тож не баріться з купівлею квитків, щоб стати одним з сотень прихильників у переповненому залі театру, які підспівуватимуть улюблені хіти та нові пісні разом з Андрієм Капралем, Славком Нудиком, Володимиром Якимцем, Андрієм Шавалою, Богданом Богачем та Романом Турянином.



Переглядів: 3320
Поширень: 0