Грандіозний концерт Світлани Лободи в рамках туру «К черту любвь» відбувся 22 жовтня у вінницькому Будинку офіцерів. Усі квитки були продані ще за декілька днів до заходу. Глядачі заповнили хол за 40 хвилин до запланованого початку виступу, вони фотографувалися та ділилися емоційними сподіваннями.

- Я так давно хотіла потрапити на концерт Лободи. Нарешті моя мрія здійснилась. От якби з нею ще сфотографуватися, – поділилась вінничанка Мар’яна Якименко.

Концерт розпочався з мінімальною затримкою з прем’єрної пісні «Невеста». В залі одразу почали лунати оплески і овації. Світлана привіталася з вінничанами і зауважила, що їй розповідали друзі про дружелюбну вінницьку публіку. Також співачка поділилась з глядачами планами на майбутнє та розповіла, що буквально через три місяці вийде новий альбом під назвою «Шопоты и крики».

Під час виступу у Вінниці Світлана Лобода виконала свої найпопулярніші хіти: «К черту любовь», «Революция», «Пора домой», «40 градусов», «Город под запретом», «Под лед» та інші. Співачка не переставала дивувати своїх шанувальників, адже під час пісні «Be My Valentine» вона показала як вправно вміє грати на барабанах, а на початку пісні «Под лед» вона вийшла безпосередньо у зал до глядачів. Вражаючим був виступ під пісню «Ангелок», адже це була фактично ціла театральна постановка з чоловіком-роботом у головній ролі.

Лобода у Вінниці влаштувала справжнє театралізоване шоу

У перервах між виконанням пісень Світлана зізналася, що тур відбувається практично день в день, тому вона має можливість спостерігати наскільки прекрасною є наша країна. Також співачка представила вінничанам нового колегу-артиста на ім’я Gadar, який виконав на сцені дебютну пісню «Не плачь». До речі, сингл викликав позитивні відгуки з залу.

Лобода у Вінниці влаштувала справжнє театралізоване шоу

Завершився концерт через 2 години піснею «Пора домой». Вінничани викликали артистів «на біс», дарували квіти та знімали відео. Одразу по завершенню виступу Світлана Лобода виставила фото й відео у соцмережі інстаграм, де дякувала гарячій вінницькій публіці.

Лобода у Вінниці влаштувала справжнє театралізоване шоу

Фотограф: Вікторія Якименко



Переглядів: 7938
Поширень: 0