Вчора у Палаці мистецтв розпочався XXIII відкритий Кубок Вінниці та Вінницької області з інтелектуальних ігор. У турнірі з гри «Що? Де? Коли?» 24 жовтня взяли участь 57 шкільних та 28 дорослих команд, з них 11 студентських. Кубок пройходитиме за підтримки департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА.

За підсумками гри «Що? Де? Коли?» серед шкільних команд у молодшій групі перемогла команда «Віскас» зі школи-гімназії № 1. У середній – «ЕКГ» з фізико-математичної гімназії № 17. А у старшій – «Зоря» (ЗОШ №23, ФМГ №17). Серед дорослих команд перемогла «Пінта», 2 місце посіла «TOST» а третє – «Козак і Тундра». Щодо студентських команд, то перше місце посіла «ШПАРТА» (ВНТУ), друге – «CSS» (ВНМУ) і третє – «Ползучие чайки» (ДонНУ)

У Вінниці розпочався XXIII Кубок з інтелектуальних ігор

Сьогодні о 16.00. та о 18.00. у рамках Кубку відбудеться відбірковий турнір з гри «Брейн-ринг» серед шкільних та дорослих команд. У середу о 16.00 та о 18.00 пройдуть півфінали та фінали з гри «Ерудит-квартет» серед шкільних та дорослих команд. А у четвер о 18.30 у Палаці мистецтв «Зоря» відбудуться півфінали та фінали з гри «Брейн-ринг» серед шкільних та дорослих команд та нагородження команд-призерів Кубку.

У Вінниці розпочався XXIII Кубок з інтелектуальних ігор

Організатори запрошують всіх бажаючих прийти до Палацу та підтримати команди.

Довідка

Організатори турніру: Міський Палац мистецтв, Департамент освіти міської ради, Міський відділ у справах молоді та туризму



Переглядів: 3194
Поширень: 0