Книгарня «Є», літературно-художній журнал «Стос» та видавництво «Твердиня» запрошують на неймовірно стрррашну презентацію збірки горор-оповідань «Ігри з темрявою», що відбудеться 31 жовтня. Початок – о 19.00. Модератор – Олександр Вешелені.

Хеловін – не тільки привід полякати друзів, але й самому впіймати дрижаки. А найкраще у цьому допомагає література, зокрема, горор-оповідання. Збірка «Ігри з темрявою» пропонує читачеві знайомство з жанром жахів у всьому його сучасному різнобарв’ї. Моторошні сюжети, жахливі місця, страхаючі образи – і нові знахідки в одвічному царстві горрору. Історії, які викликають тремтіння. На сторінках збірки матеріалізуються вампіри та привиди, зомбі та відьми, таємничі монстри та мерці – усі найпопулярніші персонажі жанру жахів. Смертоносні тварюки виповзають з темряви, з’являються з потойбіччя або з глибин збудженої свідомості.

Моторошні оповідання читатимуть в книгарні «Є» у понеділок ввечері, напередодні Ночі усіх святих

31 жовтня, у Ніч усіх святих, до Книгарні «Є» завітають майстри горору Вікторія Гранецька, Сашко Завара, Роман Батькович, Віталій Левченко і Сергій Рибницький, щоб серед книжкових стелажів у мороках прочитати свої жахастики.

Атмосфера страху й містики гарантована! Хеловінський дрескод вітається!



Переглядів: 2831
Поширень: 0