«Одна сім’я!» - так говорять про себе всі учасники «Дизель Шоу». Так відчувають себе глядачі перед екранами, коли на ICTV дивляться нові пригоди героїв у телеконцертах «Дизелів» та скетч-шоу «На трьох». І передусім однією сім’єю всі-всі стають на живих концертах.

Саме тому актори «Дизель Шоу» їх так люблять – ці довгоочікувані зустрічі з глядачами наживо, коли можна зазирнути один одному в очі, почути сміх, обмінятися враженнями і обіймами.

Вже скоро команда «Дизель Шоу» приїде до вінничан, аби зігріти всіх нас своїм чудовим гумором, веселими піснями і незабутніми конкурсами.

Нову концертну програму «Осеньсмешно» вінничани побачать 16 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів.

А вже зараз пропонуємо вам ексклюзивне інтерв’ю «Моя Вінниця» з найяскравішою блондинкою Яною Глущенко, дизелівською ЕдітПіаф - професійною театральною акторкою і співачкою Вікторією Булитко та майстром перевтілення – актором Євгеном Гашенко.

Коли на запитання актори, не зговорюючись, дали однакову відповідь, будь-які сумніви відпали: вони 100 % одна сім’я!

 «ДИЗЕЛЬ ШОУ» - з любов'ю до Джима Керрі і глядачів. 16 листопада приїдуть у Вінницю!

Яна Глущенко, Вікторія Булитко і Євген Гашенко

– Вікторія, Яна, Євген, розкажіть, коли ви вперше почали заробляти гумором на життя?

Вікторія Булитко: Певно, є в мене та комерційна жилка (сміється), бо свої перші гроші я заробила ще в дитинстві. Так хотілося собі накупити ляльок і жуйок, що вирішила торгувати на базарі. Прийшла додому і назбирала все, що припадало пилом – був такий OLX, тільки вживу (посміхається). У мого батька колись була своя книжкова фірма, тож багато книг були у декількох екземплярах. Я запитала, він дозволив – і книги благополучно опинилися на базарі. Першого покупця я знайшла в особі дівчини, яка сама працювала на базарі і продавала каву: вона у мене купила роман Ільфа і Петрова «Золоте теля» і сопілочку…

Яна Глущенко: Вікусечка, питання було не про те, чи є в тебе єврейське коріння (посміхається), а про те, коли ти гумором почала заробляти!

Вікторія Булитко: А це було, між іншим, дуже смішно! Як каже наша Марина Поплавська, саме тоді яі «вскрылась» (посміхається). Що ж до більш професійних кроків, то вперше гумором вдалося заробити, коли зі своєю подругою Ольгою Кияшко ми створили гумористичний дует «Халва». Нам дуже кортіло взяти участь у міжнародному фестивалі гумору «Золотий кролик», коли до нас у Запоріжжя приїжджали «Кролики» - Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко. Ми спробували. І виявилося, що те, що ми робимо, цікаво іншим. «Кролики» нас навіть запросили з собою в Ялту, де ми у них на концерті були ведучими. У той час це було ого-го!!! А потім нас почали замовляти на корпоративи– так і стали косити бабло (посміхається).

Яна Глущенко: А я почала заробляти у моєму першому гумористичному проекті – скетч-шоу «Три сестри». Туди я потрапила одразу після університету. В той час ще не знала, яка я акторка, яке моє амплуа. А на проекті зрозуміла, що можу бути комедійною - так відкрилися двері вмоє гумористичне нутро!

Євген Гашенко: Свій перший гонорар за гумор я отримав у КВНі. Було мені років 19, коли на другому курсі інституту я провів свій перший корпоратив. У центрі Миколаєва відкривався пивний ресторан і ми змогли заробити собі по келиху пива та ще й людей посмішити. У КВНі тоді у нас був час тотальної економії. Коли їздили на фестивалі, спонсорських грошей вистачало лише на квитки і участь, тож ми економили на всьому: на добових, проживанні… Фінансами у нас тоді завідував Міша і у підсумку з фестивалю ми умудрялися привезти цілих 100 доларів. У той час це були відчутні гроші, співставні з зарплатами наших батьків. Мої батьки – медики, тому весь час говорили, що я займаюся «єрундою», мовляв: «От економіка, банк, комп’ютери – у ці сторони треба думати!»Але то все мені завжди було чужим. Я дійсно гуморист по життю – і сам люблю сміятися, й інших люблю смішити.

На якому гуморі ви виросли?

Вікторія Булитко: Мій батько часто дивився КВН і я, будучи дитиною, усмоктувала ще ті жарти команд золотого періоду КВНу: «Дрім Тім», ХАІ… Тато записував передачі на відеокасети і я могла їх нескінченно переглядати і приносити в школу. Ми, як і всі шкільні команди КВН, ще не вміли писати власний гумор, тож копіювали те, що бачили по телевізору.

Яна Глущенко: Ми зростали у 90-ті, тому нам «заходив» саме той гумор, який показували по телевізору. Альтернативи тоді не було. Раніше всі виховувались на КВНі, це вже зараз склад гумору став іншим.

Вікторія Булитко: І завскладом тепер «Дизель Шоу»!

Яна Глущенко: Так, алечого кривити душею? У дитинстві ми дивились і «Белый попугай», і«Аншлаги». Як не крути, бабуся все-таки більш авторитетна, ніж ти. Тож хочеш чи ні, а «Криве дзеркало» дивитися будеш (посміхається).

Євген Гашенко: А от мені ніколи не подобалось «Криве дзеркало». З його акторів лише Шифріна міг подивитися. Я ріс на записах Жванецького і Задорнова, а найбільше з-поміж усіх любив Аркадія Райкіна. Обожнював його фільм «Люди і манекени», де він щоразу з’являвся у новому образі. Як же мені це подобалось!!! Одна людина, а стільки масок у неї! І скрізь смішно та цікаво. Ну і, звісно, не пройшов повз мене наш український «вибух» у гуморі - поява «Шоу довгоносиків» і Вєрки Сердючки. У своїх вузьких сімейних колах я теж пародіював Сердючку. Напам’ять знав всі текси, причому - зі всіма інтонаціями! У мене так добре виходило копіювати Сердючку, що я просто «розривав» рідню (посміхається). Всі дотепер згадують мою Сердючку.

– Хто ваші кумири у гуморі?

Яна Глущенко: Як комікая обожнюю Джима Керрі. У дитинстві із захватом дивилася всі фільми з ним, де він кривлявся. Це було навдивовижу смішно й органічно! Джим Керрі – неймовірно талановитий актор! А у моєму власному житті думки настільки матеріальні, що все, про що думаю, рано чи пізно збувається. Дуже чітко пам’ятаю момент, коли я їхала з подругою вінститут. Кажу: «Господи, як я хочу кривлятися… Щоб аж обличчя втомлювалося від цього кривляння!» Сказала, а через три тижні мене затвердили у «Велику різницю», де я вже накривлялася досхочу.

Вікторія Булитко: У мене та ж ситуація. Тільки почула запитання, одразу подумала, що кумир – це точно Джим Керрі (посміхається). Всі його ранні фільми: «Ейс Вентура», «Маска» - дивилася із захопленням. І хоч моє театральне оточення його не сприймало, мовляв, вже занадто актор кривляється, мені це безумство неймовірно подобалось! Він так грає, що навіть кривлянням не назвеш.

Яна Глущенко: Органічне божевілля обличчя!

Вікторія Булитко: Точно! Ну і ще я виділила б чудову Фаїну Раневську. Її неймовірна іронія була не тільки у кіно й театральних роботах, а й у житті. Читаєш її афоризми – і просто з розуму можна зійти!

Яна Глущенко: Так, Раневська могла розірвати всіх однією фразою. Причому говорила без застосування жодного лицьового м'яза. Прямо як скеля стоїть, а щось скаже – і все! Всі випадають!

Євген Гашенко: Дівчата, не повірите, але мій перший кумир також Джим Керрі (посміхається).

Яна Глущенко: Тому ми і сім’я! Три людини, не змовляючись, назвали одного й того ж коміка!

Євген Гашенко: Так (посміхається). А другий мій кумир – Джекі Чан. Для мене він завжди був взірцем працьовитої людини, яка все робить своїми руками.

ЯнаГлущенко:І ногами…

Євген Гашенко: І своєю головою! Вражало, що Джекі Чан завжди всі трюки сам виконує. І навіть сьогодні, коли йому вже за 60, він досі бігає і все робить сам! Немає межі поваги до такої людини. Так само як і до Джима Керрі. Керрі – то просто вибух емоцій. Начебто він кривляється, але все так природно, органічно робить…Та ще й смішно!Навіть інколи - до сліз.

– У вас є професійні секрети, як розсмішити інших?

Вікторія Булитко: Іронія над собою – те, що дуже подобається глядачам і взагалі людям, які тебе оточують. Коли ти вмієш посміятися над самим собою – це прекрасно!

Яна Глущенко: Це найголовніше для комедійного артиста: не боятися здатися смішним, тупим чи некрасивим. Більшість артистів дуже себе люблять і, не дай Боже, щоб вони десь почали кривлятися, щоб про них, бува, чогоне подумали…А я вважаю: та, Господи, кривляйся! Будь справжнім! Від цього буде весело всім!

 

– Вам не здається, що після Майдану і війни розсмішити когось зараз важче?

Яна Глущенко: Знаєте, я дуже часто про це думала. Багато хто може дорікнути: у нас у країні така ситуація, а ви жартуєте, веселите людей… Але чого ні? Давайте згадаємо, що у часи жахливої Другої світової, у1945 році і всі найважчі часи артисти продовжували виступати. Це не просто правильно, це необхідність! Треба якось розслабляти людей від важкого емоційного навантаження. Відволікати, розважати і таким чином – рятувати від тотальної депресії. Це було в усі часи. І в лицарську епоху нескінченних війнзавжди були блазні, які смішили і заспокоювали людей. Бо у цьому немає нічого поганого.

– Які улюблені теми для жартів у «Дизель Шоу»?

Вікторія Булитко: Найбільше ми любимо жартувати над самим життям.

Євген Гашенко: Над тими дурощами життя, з якими ми зустрічаємося повсякчас. Наприклад, коли приходишу держустанови, а там на пустому місці виникають проблеми. Даєш свій документ, щоб отримати інший – і починаються бюрократичні дурощі…

Вікторія Булитко: А скільки всього відбувається у нашому щоденному побуті! Сімейні стосунки – теж одна з наших улюблених тем.

Яна Глущенко: Глядачам потрібен гумор, у якому люди пізнають себе, ті конкретні проблеми, курйози і ситуації, які відбувалися з ними або їхніми знайомими. Глядачі асоціюють себе з нашими героями – і це головна родзинка «Дизель Шоу».

Вікторія Булитко: А крім ситуацій, які ми підгледіли з життя, останнім часом ми додаємо номери, у яких уявляємо: «А якби?..» Зокрема, у нас є чудовий номер про збірну Росії з легкої атлетики, де ми висміюємо, як вони вживають допінг. І таких «номерів на уяву» останнім часом у нас стає все більше і більше. Вони подобаються і нам, і глядачам.

– Які сюрпризи готуєте вінничанам у концерті «Осеньсмешно», який пройде 16 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів?

Вікторія Булитко: Постараємося максимально розсмішити глядачів за допомогою наших найкращих номерів і тих, що ще не були показані по телевізору. Зокрема, будуть україномовні номери, які ми дуже любимо. Один з них - дуже файний номер «Українська мова. Від джерел до джерел». Це приголомшлива культурна програма, у якій грають Єгор Крутоголов, Олег Іваниця і Женя Гашенко. Особисто я цей номер обожнюю!

Яна Глущенко: Аголовне - він буде не єдиним, який принесе всім масу яскравих, позитивних вражень!

Євген Гашенко: Зокрема, якщо ви хочете побачити і почути, як наш білорус Євген Сморигін розмовляє українською – приходьте(посміхається)! Концерт дійсно буде вражаючим!

Нагадаємо, концерт «Осеньсмешно» у Вінниці команда «Дизель Шоу» проведе у повному складі. 16 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів крім Яни Глущенко, Вікторії Булитко і Євгена Гашенко вінничан чекає зустріч з Єгором Крутоголовим, Мариною Поплавською, Євгеном Сморигіним, Олександром Бережком і Олегом Іваницею.

Квитки на концерт ви можете придбати на сайті bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів та за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Спонсор туру – Rozetka.ua.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 «ДИЗЕЛЬ ШОУ» - з любов'ю до Джима Керрі і глядачів. 16 листопада приїдуть у Вінницю!

 «ДИЗЕЛЬ ШОУ» - з любов'ю до Джима Керрі і глядачів. 16 листопада приїдуть у Вінницю!

 



Переглядів: 7316
Поширень: 0