8,10,11 листопада в МПМ пройшли рок-уроки для старшокласників міста. Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» разом зі своїми викладачами Воєною І.С. та Майбородою В.В. у співпраці з гуртом «Sunrise» підготували цікаву програму за темою «Саундтреки в стилі рок».Ведучий лекції-концерту Юрій Постовий, вміло поєднав розповідь про відомі фільми, виконавців саундтреків з інтерактивними конкурсами із глядачами.

Протягом 3-х рок-уроків програму мали змогу переглянути 1200 чоловік.

В програмі концерту прозвучали саундтреки до зарубіжних та українських фільмів. «Трансформери-2», «Учень чародія», «Тіні не забутих предків», «Рокі-3», «Століття Якова» тощо.  Цікавий пісенний матеріал, професійне виконання творів  юними вокалістами  з музикантами гурту «Sunrise» створювало гарну атмосферу. Глядачі із задоволенням підспівували  улюблені пісні та танцювали запальний рок-н-рол!

Співаймо разом,  улюблені пісні з фільмів

 Для старшокласників міста МПМ готує «Новорічні батли» чекаємо на ваші заявки.

Для довідки:

 Ідея створення рок-лекторія для школярів виникла ще п‘ять-шість років назад. «Промо-варіант» зробили в квітні 2012. А з 2013 року «запустили» його в постійний план роботи міського Палацу мистецтв.

Завдяки співорганізатору проекту – молодіжній організації «Ноктюрн» цей проект два роки поспіль отримує грант вінницької міської ради.

Завдяки фінансуванню вдалось збільшити кількість цих заходів, а значить і кількість глядачів (у 2015 році їх було понад 4000). В 2015 році ці лекторії змінили свою назву на «Рок-урок».

Співаймо разом,  улюблені пісні з фільмів

Основна «фішка» спочатку рок-лекторіїв, а потім рок-уроків – абсолютно «живе» виконання, тобто у супроводі ансамблю. В цьому році – це гурт «Sunrise» (керівник Олег Фарафонов).

А проводять рок-уроки вихованці творчої майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія». Репертуар готують викладачі майстерні Віра Майборода та Ірина Воєнна. Режисер – Алла Когут. Ведучий – Юрій Постовий.

Кожного сезону ми змінюємо тему уроків: «Легенди рок-музики», «Світові хіти», «Вітчизняний рок», «Відомі кавери». Цього року темою рок-уроку стали саундтреки.

Цьогоріч рок-уроки вже безкоштовно відвідали учні 19 шкіл міста. 



Переглядів: 3637
Поширень: 0