Музичний проект «Жадан і Собаки» вирушає в #ПСИхотур, який розпочнеться вже післязавтра. В межах туру музиканти мають намір укотре проїхати всю Україну. До Вінниці Жадан і Собаки приїдуть цієї неділі та дасть концерт у арт-пабі Beef Eater (Пирогова 47а).

«Жадан і Собаки» - апокаліптично жорсткий та біблійно-безкомпромісний ска-панк проект з Харкова. Для проекту цей рік залишиться роком появи «Псів» - четвертого студійного альбому - мабуть, найбільш серйозного та важливого в дискографії проекту. Тому «ПСИхотур» є певним підбиттям підсумків проробленої цього року роботи.

Рік завершується, альбом живе своїм життям, музиканти працюють над новим матеріалом і готуються вже наступного року відзначати десять років спільної діяльності на благо українського рок-н-ролу. Тож «ПСИхотур» є доброю нагодою розібратися в самих собі і в своїх стосунках із музикою та цілим світом. Музиканти бувають не лише психами. Іноді вони бувають непоганими психологами, які допомагають нам не тільки ненавидіти й не пробачати, але й любити та вірити.

Жадан і Собаки у неділю запалюватимуть натовп вінницьких прихильників

Прихильники гурту почують «пісні, які кровоточать смислами, палахкотять серцевим вогнем і міцно-міцно прошиті нитками багатовікової культурної пам'яті. Пісні-ігри музичного розуму. Пісні, які угвинчені в бруд і пил наших днів так само щільно, як і в непорушне небо».

Є у туру й благодійна мета. Сергій Жадан долучився до акції зі збору коштів для мами політв'язня Олександра Кольченка. В родини Кольченка не вистачає коштів на те, щоб подолати дві з половиною тисячі кілометрів між Києвом та колонією в Копєйську. Також під час виступу групи можна буде написати листи усім українським політв'язням, яких незаконно утримує Росія.

Придбати квитки можна на сайтах concert.ua та 2event.com, або в касах в ЦУМі та в Будинку офіцерів, а також в Beef Eater. Телефони для довідок: 093 405 99 00, 096 442 99 00.



Переглядів: 3371
Поширень: 0