З 1 грудня 2016 року у м. Вінниці стартував відбірковий етап ІІІ Всеукраїнського пісенного фестивалю-конкурсу «Золотий птах» для дітей та молоді з обмеженими можливостями, організаторами якого виступають громадська організація «Центр «Культурна стратегія – ХХІ», торгова марка «RUTA», Культурний центр «Галерея ХХІ», Департамент культури Вінницької міської ради. Іноземний партнер фестивалю-конкурсу – фонд ініціатив для людей з обмеженими можливостями «PRO OMNIBUS» (Польща). Перший етап – прийом заявок-анкет, триває з 1 грудня 2016 року по 15 лютого 2017 року.

У фестивалі-конкурсі можуть брати участь всі бажаючі з обмеженими фізичними можливостями, які мають талант до співу, віком від 10 до 23 років. Фестиваль-конкурс буде проходити у два етапи: відбірковий (15 лютого – 15 березня 2017 року), на стадії проведення якого всі бажаючі надішлють записи акапельного співу, а журі шляхом прослуховування відбере найкращих та фінальний (6-8 квітня 2017 року) у Вінниці, де шляхом відкритого вокального змагання професіональним журі будуть визначені найбільш талановиті.

Розпочався відбір на фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей та молоді з обмеженими можливостями

Переможці Фестивалю-конкурсу в кожній віковій категорії нагороджуються дипломами Фестивалю-конкурсу та цінними подарунками. Окрім того володар «Гран-прі» та два перших призових місця за запрошенням Фонду ініціатив для людей з обмеженими можливостями «PRO OMNIBUS» візьмуть участь у щорічному пісенному фестивалю для молоді з обмеженими можливостями «Чехочинські творчі зустрічі» у Польщі.

Більш детальну інформацію про умови проведення фестивалю-конкурсу можна отримати на www.gallery-vin.com або за телефонами: (0432) 65-65-92, (063) 170-44-80, e-mail: [email protected].



Переглядів: 3561
Поширень: 0