У мережі набуває популярності флешмоб #Щедрик100challenge, який організували вінничани до 100-річчя від першого виконання всесвітньовідомої хорової обробки М. Леонтовича "Щедрик".

Ідея цього флешмобу належить священнику і художньому керівнику  народної жіночої хорової капели ВГПК «Соломія» Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу Назарію Давидовському. Саме він виступив  ініціатором флешмобу #Щедрик100challenge до 100-річного ювілею першого хорового виконання колядки «Щедрик», також відомої в світі як “Carol of The Bells”.

За умовами флешмобу, кожен учасник має записати на відео власне виконання "Щедрика" та розмістити із відповідним хештегом на каналі Youtube та інших соцмережах. Крім того, учасники передають естафету мінімум трьом колективам або виконавцям. 

Дитячо-молодіжний хор Спасо-Преображенського собору м. Вінниці (керівник - Наталія Кременюк) вже відгукнулись на ініціативу ієрея Назарія Давидовського і долучились до флешмобу #Щедрик100challenge.

Як ми вже повідомляли раніше, Вінничани організували флешмоб "Щедрик100challenge" аби популяризувати різдвяний хіт Леонтовича

 



Переглядів: 3614
Поширень: 0