Тепер їх знає вся Україна, але вони не забувають рідну Вінницю! Джаз-панк та свінгкор колектив, який прославився завдяки телешоу «X-фактор» (але й до того був помітним явищем на вінницькій сцені), дасть давно запланований концерт у Вінницькій обласній філармонії, в рамках циклу концертів «Джаз у моєму місті». Неймовірне дійство має розпочатись 22 грудня о 18.30, і хто його знає чим закінчиться, адже колективу такої гіпно-напруги давно не бачила камерна філармонійна сцена.

Гурт The Hypnotunez народився у Вінниці у 2013 році, коли лідер гурту Гера Луідзе починає пошуки музикантів для реалізації своєї творчої задумки. Минулими вихідними The Hypnotunez вибули з програми «X-фактор», де вони були джокерами сезону. У прямому ефірі, що став для них останнім, хлопці зіграли українську народну пісню «Туман яром, туман долиною» , а також композицію «Волшебный кролик», яка прозвучала у 2009 році на дитячому міжнародному пісенному конкурсі. Не зважаючи на неймовірну підтримку, у той вечір, вінницькі музиканти, нажаль, набрали найменшу кількість голосів.

Все ж, за час прямих телеефірів The Hypnotunez встигли полюбити чимало глядачів і зараз їх чекають на гастролях у багатьох містах України. Але спершу їх знову почує рідна Вінниця!

Фіналісти «X-фактор» - The Hypnotunez запрошують вінничан на свій концерт

Талановиті та ексцентричні, яскраві і неординарні, The Hypnotunez покажуть справжнє музичне божевілля 22 грудня на сцені філармонії. Вартість квитків 50-80 грн. Keep It Tunez! Be Hypno!



Переглядів: 3477
Поширень: 0