Напередодні Щедрого вечора Тіна Кароль відвідає Вінницю з концертною програмою «Різдвяна історія». Співачка виконає найвідоміші українські колядки в новій музичній обробці. Також Тіна Кароль заспіває пісні, що прославляють Різдво та перемогу світла над темрявою.

Виконавиця впевнена, що музика може зцілювати людську душу, особливо якщо це традиційні пісні наших предків. Саме тому, «Різдвяна історія» – це не звичайний концерт, а добре свято, де глядачі разом зі співачкою зможуть зануритися в справжню казку.

Прадавні колядки в оригінальній музичній обробці виконає Тіна Кароль у Вінниці

Ми перестали ділитися своїм добром і любов'ю. Але диво реальне, а традиції живі, не тільки в вечір перед Різдвом. Я мрію, щоб цей концерт допоміг людям пронести вогонь добра в душі не тільки на Різдвяні свята, а й через все своє життя. Адже поки живі традиції – жива країна, – зазначила Тіна Кароль.

Прадавні колядки в оригінальній музичній обробці виконає Тіна Кароль у Вінниці

Концерт складатиметься з двох відділень, в першому – шанувальники зможуть насолодитися прадавніми українськими колядками у сучасній обробці. В другій частині прозвучать вибрані авторські пісні.

Захід відбудеться 12 січня о 19:00 в Будинку офіцерів. Квитки можна придбати в касі, або тут.



Переглядів: 4619
Поширень: 0