10-14 січня у Новорічній Резиденції буде проходити проект «Зіркові Діди Морози та Снігурочки». З 16:00 до 20:00 у образах головних новорічних персонажів гостей будуть приймати відомі вінничани. Серед них: КВНщик, актор серіалів «Країна У», «Казки У» та «Одного разу під Полтавою» – Олександр Теренчук; вінницька дизайнерка – Світлана Теренчук; вінницькі історики Олександр Федоришен та Олексій Циганков; а також вінницькі телеведучі Роман Гах та Юрій Постовий.

У Новорічній резиденції відбувається багато різноманітних заходів. Маленькі вінничани грали у традиційні солодкі шашкові бої.​ Тут пройшов парад Снігурок. Помічницями Діда Мороза по черзі виступали головні красуні нашого міста – учасниці конкурсу «Міс Вінниця». Усі дівчата – яскраві та неповторні особистості.​

На цьому тижні 10-14 січня з 16:00 до 20:00 у Новорічній Резиденції буде проходити проект «Зіркові Діди Морози та Снігурочки». У ролі новорічних персонажів виступатимуть відомі вінничани. Маленьких вінничан розважатиме відомий КВНщик, актор серіалів «Країна У», «Казки У» та «Одного разу під Полтавою» – Олександр Теренчук. А також – вінницька дизайнерка, яка одягає зірок шоу-бізу – Світлана Теренчук.

Крім того, у проекті «Зіркові Діди Морози та Снігурочки» братимуть участь вінницькі історики Олександр Федоришен та Олексій Циганков, вінницькі телеведучі Роман Гах та Юрій Постовий.



Переглядів: 3791
Поширень: 0