В останній день подання онлайн-заявок на пісенний конкурс «Євробачення», який цьогоріч пройде у Києві, свої сили вирішив спробувати вінницький гурт «The Hypnotunez». Музиканти прославилися завдяки участі в телешоу «Х-фактор», а нещодавно вони провели запаморочливий концерт у стінах Вінницької обласної філармонії.

Зараз «The Hypnotunez» на піку популярності. Мабуть, саме завдяки схвальним відгукам у мережі, вінничани вирішили «вжарити свінгкору на Євро». На конкурс вони запропонували пісню «On my grave», яка вже отримала 750 голосів.

«The Hypnotunez»

До речі, з Вінниці заявки на «Євробачення» подали гурти «Женя і Катя» з піснею «Втомлене місто», «Martovi Orchestra» - «Нехай збувається», а також Оксана Славна з треком «Не питай».

Гурт "Женя і Катя"

За результами онлайн-голосування, яке проходитиме до 31 січня 2017 року, буде визначено переможців першого етапу. В лютому відбудеться півфінал відбору, де оберуть від 7 до 12 фіналістів.

«Martovi Orchestra»

Оксана Славна

Деякі фанати скаржаться, що голосувати можуть лише жителі України, а вони б хотіли підтримати улюблений гурт. Наразі кожен може підтримати вінничан за посиланням 



Переглядів: 4746
Поширень: 0