Лідер гурту «ТІК»Віктор Бронюк розказав, ким йому доводилось бути на дитячих новорічних святах та як він зараз готує до виступів дочку і сина.

- Кого ви грали на передноворічних ранках у дитячому садочку та школі?

- Довелось побувати у «шкурі» абсолютно різних казкових персонажів і тварин. Найбільше запам’яталось, як грав Колобка. Цей герой – веселий і оптимістичний, як і я (посміхається). У школі мені якось дісталась роль ще одного загального улюбленця – Чебурашки. Пізніше грав Гнома, Мушкетера, Козака, а у старших класах – Діда Мороза.

- Ви любили виступати?

- Звісно! Певна річ, деякі соромляться, але у глибині душі все одно мріють вийти на сцену і стати частинкою казки. Тут уже все залежить від педагогів, як вони налаштують дітей і організують процес підготовки. Особисто у мене страху перед сценою ніколи не було, тому я змалечку був задіяний у всіх цікавих постановках і святах.

- Як ставилися до віршиків? Чи швидко вивчали? Можливо, деякі пам’ятає до цих пір?

- У мене гарна пам'ять, тому з віршиками ніколи проблем не було. Як правило, всі свої слова вивчав ще під час репетицій, тому вдома над цим ніколи не заморочувався. Не було ніякої «зубрьожки», мама з татом не сиділи наді мною.

Деякі з новорічних віршиків пам’ятаю і донині. Зокрема, зі шкільних часів – нашу класику «Білі мухи», а також багато пісень. Пісні з року в рік співались, тому багато з них дійсно закарбувались у пам’яті на все життя. «З Новим роком друзів ми вітаєм, новорічну пісню заспіваєм! Станьмо дружно в коло всі, малята! Круг ялинки будем танцювати…»

Лідер «ТІК» Віктор Бронюк на новорічних ранках був Колобком, Гномом і Чебурашкою

- Чи відвідуєте ви виступи своїх дітей?

- Якщо у цей день немає гастролей – обов’язково! Насправді для дітей дуже важливо, щоб батьки були присутні. Адже вони так щиро готуються до свята, хвилюються, старанно тримають все в секреті, щоб потім здивувати і порадувати своїх батьків.

У мене колись трапився казус, коли дочка ще була у садочку. Саме у цей день у «ТІК» був концерт, тому я пояснив їй, що не зможу прийти на святковий ранок, адже мушу їхати по роботі. Потім бачу: проходить день, другий, а вона все сумна ходить. Питаю: «Єва, у чому справа? Розкажи мені». А вона каже: «Я розумію, що в тебе робота, але тебе весь садочок чекав. Я всім сказала, що ти будеш. Вихователі так гарно одягнулися, щоб з тобою сфотографуватися. А ти не прийшов…» Ситуацію, звісно, ми потім виправили! Всі виховательки свої фото отримали, але цей момент тоді мене дуже вразив… І дочка, і син у мене дуже творчі. Вони відвідують чимало гуртків і завжди беруть активну участь у житті своєї групи та класу. Ми з дружиною одразу їм пояснили: головна у тебе роль чи другорядна – абсолютно не важливо. Головне – все робити щиро і з радістю. Можна взагалі роль без слів зіграти, але вона буде такою яскравою, що сподобається всім набагато більше за головну!

Лідер «ТІК» Віктор Бронюк на новорічних ранках був Колобком, Гномом і Чебурашкою

Нагадаємо, вже у лютому гурт «ТІК» розпочне новий великий всеукраїнський тур «EUROДВІЖН», з яким відвідає більше 30 міст України.

Вінницький концерт «ТІК» пройде 4 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів. «ТІК» зіграє всі свої найкращі пісні і порадує багатьма прем’єрами!

Квитки на вінницький концерт «ТІК» можна придбати на сайті bilet.vn.ua, у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, ТСК «Магігранд», ТЦ «Петроцентр» та за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57- 55-55, (098)101-00- 63, (093)101-00- 63.

Вартість квитків – від 150 до 430 гривень.

Лідер «ТІК» Віктор Бронюк на новорічних ранках був Колобком, Гномом і Чебурашкою



Переглядів: 3059
Поширень: 0