Книгарня «Є» та видавництво Vivat запрошують дітей 4-9 років та їхніх батьків на презентацію книжки «Їжак Вільгельм» за участю авторки, яка відбудеться 11 лютого. Початок об 11.00.

Неймовірна дитяча авторка, вигадниця, матуся і дуже яскрава оповідачка Таня Стус написала книжку про нового цікавого персонажа їжака Вільгельма (яка, до слова, щойно отримала відзнаку Президента України «Українська книжка року»). 11 лютого вона приїде до Вінниці в гості її презентувати в рамках «Дитячої суботи» в Книгарні «Є». Поготів, що книжку проілюструвала талановита художниця з вінницьким корінням Анна Сарвіра, яка цьогоріч увійшла до 75 найкращих ілюстраторів світу Дитячого книжкового ярмарку в Болоньї. Приходьте з дітками, щоб послухати-почитати, побалакати й отримати автограф!

Маленьких вінничан запрошують познайомитись із допитливим їжачком на ім’я Вільгельм

Про книжку: Якщо про щось мрієш, це обов’язково здійсниться. І знайдуться ті, хто повірить у тебе й допоможе. Головне – залишатися собою й не боятися, що хтось вважає тебе диваком. Ця історія маленького Вільгельма – про мрію, дружбу, про справжню віру: у Світло, доброту і власну неповторність.

Про авторку: Тетяна Стус – авторка дівчачого бестселера «Панночка», «Пуп Землі, або Як Даринка світ рятувала», «Як не заблукати в Павутині», «Біла, Синя та інші», «Їжак Вільгельм» та ін. Член журі конкурсів дитячої літератури та засновниця простору української дитячої книги «БараБука». Власну мету в літературі для дітей Тетяна Стус вбачає в тому, щоб «сказати дітям те, про що не встигаємо з ними поговорити».



Переглядів: 2752
Поширень: 0