Сьогодні мало вже хто пам'ятає, що у нашому місті традицію шанування закоханих на Валентинів день розпочали вінницькі КВНщики ще у далекому 1994 році. Саму ж ідею вони запозичили з тематичних вечорів студентів факультету іноземних мов Вінницького педінституту. Тому може це і символічно, що в цьому році фестиваль “Святий Валентин на КВНі-2017” стартував 13 лютого у мистецькому центрі ВДПУ. Тут за сприяння адміністрації університету, студентської ради та працівників центру після п'ятирічної відсутності був реанімований вузівський клуб веселих та найкмітливіших. Йому дали назву “Круті ПЕДалі”, а на сцені його представляли  команди “Холостяки”, “Хочу Заміж”, “П'ять Хвилин” та “Капуста”.

На День Валентина у "Зорі" провели відбіркові ігри до нового сезону міської ліги КВН

Продовження фестивалю сталося 14 лютого у міському палаці мистецтв з відбіркових ігор до нового сезону міської ліги КВН “Вінни(ця) Пух”. Сезон за всіма ознаками дуже поважний — вінницькому КВНу у грудні виповниться 55 років. Дванадцять команд (крім місцевих ще і команда з курортного Скадовська) у трьох конкурсах доводили собі та глядачам своє законне право поборотися протягом року за призи міського голови Сергія Моргунова.

На День Валентина у "Зорі" провели відбіркові ігри до нового сезону міської ліги КВН

За підсумками ігор редактори ліги сформували програму святкового гала концерту. Крім гумористів вона була насичена тематичними номерами у виконанні вихованців муніципальної майстерні “Зоряна мрія”, денс клубів “Болеро” та “Степ-компанія”. Глядачам постійною ведучою ігор КВН у Вінниці Юлією Шемет також були запропоновані веселі конкурси, за участь у яких вони отримали запрошення на перегляд ліричних фільмів у кінотеатрі імені Коцюбинського.

На День Валентина у "Зорі" провели відбіркові ігри до нового сезону міської ліги КВН

А найвправніша пара (учениця гуманітарного педагогічного коледжу Настя та студент ВНТУ Дмитро) поїхали після закінчення гала концерту до ресторану “Арт Хауз”, де на них чекали смачні кулінарні сюрпризи від місцевого шеф кухаря.



Переглядів: 2608
Поширень: 0