З настанням теплих весняних днів хочеться більше гуляти, проводити часу з рідними та коханими, а також отримувати нові яскраві емоції. Саме тому ми вирішили допомогти вам обрати захід, який дозволить відпочити та відволіктися від буденних справ на початку весни.

1-го березня у Вінницькій обласній філармонії можна буде насолодитися імпровізаціями в джазових тонах, в рамках Форуму молодої музики «Барви музики 20 сторіччя. Авангард, класика. Джаз»Солістом цього вечора буде В'ячеслав Полянський - піаніст, композитор, лауреат багатьох міжнародних джазових фестивалів. 2-го березня буде закриття форуму, де можна буде почути проект «Вальс із старої платівки». Початок відділень о 18:30.

Форум молодої музики «Барви музики 20 сторіччя. Авангард, класика. Джаз»

3 березня о 19:00 у Вінницькій обласній філармонії відбудеться акустичний вечір Жені Галича у гурту O.Torvald, який представлятиме цьогоріч Україну на Євробаченні.

акустичний вечір Жені Галича

4 березня одразу два масштабно-цікавих заходи – концерт гурту «Bahroma» о 21: 00 у арт-пабі «Beef Eater» та довгоочікуваний Національний балет Грузії «Сухішвілі» о 19:00 в Будинку офіцерів.

«Bahroma»

Національний балет Грузії «Сухішвілі»

5 березня о 18:00 вінничан запрошують відвідати «Міс Вінниця-2017», щоб побачити на власні очі, хто з дівчат цьогоріч удостоїться дорогоцінної корони.

«Міс Вінниця-2017»

6-го березня о 17.30 в актовій залі ВНМУ ім.М.Пирогова театр-студія «Сьоме небо» представить нову виставу «Зоре моя вечірняя» за поемами Тараса Шевченека.

театр-студія «Сьоме небо»

7-го березня Олександр Онофрійчук, Олександр Подолян та інструментальний квартет «Експромт» запрошують на свій концерт до філармонії. Захід розпочнеться о 18:30.

Також не забувайте, що можна відвідати театр, адже в березні тут буде показано майже 20 різноманітних вистав, серед яких: «Бог пообіцяв», «Я б тобі небо прихилив», «Анна Кареніна», «Назар Стодоля», «У неділю рано зілля копала» та інші.

З 3-го по 8 березня у Вінницькому краєзнавчому музеї проходитиме виставка фіалок, де можна буде насолодитися квітами та отримати справжній весняний настрій.

12 березня до Вінниці приїде гурт «Бумбокс» в рамках туру «Люди». Концерт відбудеться у Будинку офіцерів о 19:00. А 18 березня тут буде виступати гурт «Скай», вінничани зможуть почути п'ятий студійник під назвою «Нове життя», який вийшов на початку 2017 року.

19 березня знову приїде наш земляк Pianoboy. Дмитро Шуров дасть масштабний концерт у Вінницькій філармонії о 19:00.

Pianoboy

Такою цікавою буде перша половина березня у Вінниці! Сподіваємося, що зібрана інформація допоможе вам зорієнтуватися як краще провести вільний час або запланувати гарний уїк-енд. 



Переглядів: 3210
Поширень: 0