Вінничанин Богдан Травінський зумів підкорити серце Сергія Бабкіна на сліпих прослуховуваннях у вокальному шоу «Голос країни». До виступу Богдана у останньому відбірковому дні залишилося всього три місця. Тренери сумлінно підходили до відбору кінцевих учасників, тому Сергій Бабкін дочекався майже останніх секунд, щоб натиснути кнопку.

Багато учасників виступили переді мною і ні до кого не розвернулись, тому я дуже переживаю, - зазначив перед виходом вокаліст.

Для виступу Богдан обрав іспанську пісню «Historia de un Amor» (Історія одного кохання). В тексті йдеться про страждання людини, яка втратила любов. Сергій Бабкін зізнався, що довго вагався, оскільки йому здалося, що на сцені стоїть кубинець або іспанець. Обрати Богдана у свою команду допомогла Джамала, у якої вже не залишилося вільних місць.

Вінничанин Богдан Травінський підкорив Сергія Бабкіна на фінальному відборі шоу «Голос країни»

- Прекрасно, що ти залишився самим собою і не робив зайвої драматургії в кінці, - похвалив свого конкурсанта Сергій.

Якби Сергій не натиснув, я б тебе забрала у свою команду. Буду вболівати! – сказала Тіна Кароль.

Нагадаємо, що окрім Богдана Травінського з вінничан у шоу відібрали Інгрет Костенко (команда Потапа) та студентку з Нігерії Кемі Оке (команда Джамали).

Нам вдалося трохи поспілкуватися з Богданом та розпитати враження від участі в "Голосі". Хлопець зізнається, що щасливий, що саме Сергій повірив у нього і повернувся.

- Боротьба була нереальна, але Бабкін немов зрозумів те, в що я вірю. На шоу хочеться отримати більше практики, бути почутим у своїй улюбленій країні, а також за її межами.



Переглядів: 4877
Поширень: 0