Навесні ліс прокидається, сповнюючись пташиним щебетанням і шумом невгамовного вітру, що плутається у гіллі. Ніжне зелене листячко милує очі. Нестримний шал весняного пробудження та запаморочлива свіжість у повітрі – саме у весняному лісі можна відчути всеосяжну любов до кожної травинки та листочка, до кожної пташки та звіра. Відчути гармонію.

Потаємними стежками гуляють тут лісові мавки – прекрасні чарівниці уквітчані первоцвітом, вбрані у ефемерні вбрання. І вже 31 березня о 19.00 ці німфи-чародійки стануть реальними і вийдуть на подіум Вінницьких днів моди. Чаклунство оживе під час показу весняно-літньої колекції від LeZia. Назва колекції – «В гармонії». Головна героїня колекції – жінка, що знаходиться у гармонії з собою, з оточуючим світом, з природою, що навколо.

Подорож до весняного лісу разом з дизайнеркою Лесею Зіаннуровою

Леся Зіаннурова (LeZia) – майстриня, що працює з вовною, створюючи шедеври з повсті та інших натуральних волокон. Кожна сукня – це довгі години клопіткої праці, під час якої м’яка і пластична вовна, завдяки техніці фільцювання (або фелтінгу) та мокрого валяння, перетворюється на полотно, з якого формується одяг. Або ж тонкі вовняні пасма особливим чином розкладаються на натуральній тканині та закарбовуються у вигляді фантастичної квітки чи листочку. У техніці нуно-фелтінгу (валяння по тканині) «промінчики» віскозних або шовкових ниток надають виробові приємного блиску. А є ще такі дива як повстяне мереживо та повстяна акварель. Впродовж роботи майстриня годинами формує виріб руками, пронизуючи його власною енергією.

Подорож до весняного лісу разом з дизайнеркою Лесею Зіаннуровою

У цій весняно-літній колекції «В гармонії» так багато живого – рухлива вовна, крашені вручну натуральні тканини, легкі та вільні природні силуети. Стилістику колекції Леся Зіаннурова визначає як бохо-шик та етно: це виразне багатошарове вбрання для прогулянок весняним лісом. Сукні, костюми, блузки та корсети прикрашені квітами – на них цвітуть нарциси, маки, гортензії, фрезі, бузок, троянди всіх відтінків, ніжні ромашки та милий яблуневий цвіт.

Подорож до весняного лісу разом з дизайнеркою Лесею Зіаннуровою

42 образи підготувала дизайнерка для жінок різних розмірів. У показі візьмуть участь моделі з різними типами фігури, а також дві вагітні жінки і кілька дітей. Спеціально для цієї колекції колеги-майстри пані Лесі надали аксесуари: Оля і Вітя Петлюки (OliVik) – авторські прикраси, Ірина Тхорівська – віночки з фоамірану, Олена Бистрицька – казкові сумочки.

Подорож до весняного лісу разом з дизайнеркою Лесею Зіаннуровою

Вінницькі дні моди сезону весна-літо 2017 відкриє показ колекції «В гармонії» від LeZia (Лесі Зіаннурової). Приходьте поглянути на рукотворну красу від талановитих рукодільниць нашого міста. Місце проведення – ТРК «Поділля City» (2-й поверх). Час – 31 березня, 19.00.

Подорож до весняного лісу разом з дизайнеркою Лесею Зіаннуровою



Переглядів: 4356
Поширень: 0