Тур «15 років» гурту «СКАЙ» добрався до Вінниці!

Вже сьогодні, 18 березня, о 19.00 у Будинку офіцерів на святковому концерті всіх вінничан чекає шалена суміш нестримного драйву, щирої романтики і непідробних емоцій!

- Дорогі наші друзі, ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами на концерті! Давайте святкувати день народження гурту разом! Ми подаруємо вам наші нові пісні, які увійшли в наш ювілейний альбом з дуже символічною назвою «Нове життя» – адже у 15 все тільки починається!», - запрошує фанів фронтмен «СКАЙ» Олег Собчук.

На концерті прозвучать всі найкращі хіти, створені «СКАЙ» за 15 років: «Best друг», «Подаруй світло», «Дай мені любов», «Ідеальна», «Не забувай», а також нові композиції зі свіженького альбому «Нове життя», який «СКАЙ» презентував до дня народження!

 За два дні до приїзду у Вінницю «СКАЙ» презентував новий кліп на пісню «Я буду йти». Режисером відео став відомий фотограф Андрій Корінь, який дебютував у даному амплуа.

 - Відео ми зняли ще восени, але презентувати вирішили саме зараз – напередодні фінальних концертів ювілейного туру «СКАЙ. 15 років», адже за атмосферою та настроєм відео схоже на наші виступи. Тож, приємного перегляду! – говорить Олег Собчук.

Відзначимо, що кліп «Я буду йти» – завершальний з трилогії робіт «СКАЙ», які були зняті за три дні восени 2016 року. Попередні кліпи «Мелодія серця» і «GoGo» мали неймовірний успіх серед шанувальників й підтвердили припущення музикантів про те, що публіка зараз як ніколи готова до експериментів.

- Музиканти «СКАЙ» тримають руку на пульсі світового року і звеличують в кожній зі своїх композицій частинку фірмового саунду, доповнюючи його українським драйвом і непідробленими почуттями! Тож чекаємо всіх у суботу на концерті! Буде щиро, драйвово і гаряче! – гарантують організатори вінницького концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Нагадаємо, гурт «СКАЙ» був створений на початку 2001 року в Тернополі. А вже 14 лютого 2001 року відбувся перший виступ гурту в ПК ім. Довженка. З тих пір хлопці написали багато пісень, активно почали гастролювати Україною, взяли участь у багатьох фестивалях («Червона Рута», «Перлини сезону», «Таврійські ігри»). Після живого виступу «СКАЙ» у проекті «Свіжа кров» на М1 генеральний директор лейблу Lavina Music Едуард Клім зайнявся продюсуванням гурту.

Першим музичним вибухом, що привернув до гурту увагу широкого загалу, став трек «Тебе це може вбити». А вже у 2006 році вийшов дебютний альбом гурту «Те, що треба».

У 2007 році з'явились відеокліпи на композиції «Як мене звати» та «Best друг», в яких гурт звертає увагу суспільства на критичну ситуацію поширення СНІДу в Україні та розкриває проблему ВІЧ-позитивних людей.

31 жовтня 2007 року гурт презентує свій другий альбом «Планета С.К.А.Й.», який показує бачення гурту справжньої музики про речі, які є справді цінними в житті.

Навесні 2008 року гурт отримує премію «НеПопса», засновану радіостанцією «Джем ФМ». Фронтмен «СКАЙ» Олег Собчук стає переможцем у номінації «Кращий вокаліст», альбом «Планета С.К.А.Й.» перемагає у номінації «Кращий альбом року», а «Best Друг» визнають «золотою піснею року». Згідно Ukrainian Music Awards «СКАЙ» - кращий рок-гурт України.

У травні 2008 року гурт записує композицію «Подаруй світло». У цьому ж році «СКАЙ» стає хедлайнером західного напрямку всеукраїнського туру «Djuice Music Drive 2008».

У 2009 році радіостанція «Джем FM» знову нагороджує «СКАЙ». Цього ж року за досягнення музикантів у галузі рок-музики гурт отримує одразу дві статуетки «НеПопса»: відеоробота «Подаруй світло» перемагає у номінації «Кращий кліп року», а концертний тур спільно з ДДТ та Братами Карамазовими відзначено як «Кращий тур року».

Попри всі заслуги музиканти зізнаються, що найбільшою нагородою для них є народне визнання і повага, оплески та блиск в очах людей, котрі прийшли на концерт.

- Дарувати світло легко, коли маєш настільки вдячну публіку! – говорить Олег Собчук. - Мені дуже подобається та атмосфера, яка існує в нас на концертах. І саме цей тур і повні зали показують, що ми робимо все правильно та рухаємося в правильному напрямку. Люди отримують масу задоволення і це видно в їхніх емоціях, аплодисментах, відриві! Тому запрошую всіх до нас на концерт!

Квитки на вінницький концерт «СКАЙ» коштують від 150 до 300 гривень.

Квитки можна придбати на сайті bilet.vn.ua, у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, «Магігранду» і «Петроцентру». Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Головні романтики української рок-сцени – гурт «СКАЙ» - сьогодні запрошують Вінницю на іменини!



Переглядів: 3066
Поширень: 0