Вже напередодні свята, у п’ятницю з ранку в центрі міста з’явилися найвідоміші символи закоханих – парочка голубків.

Вінниця вже почала святкувати День закоханих

Голуб показує чистоту, сумирність і невинність. Голуби вважалися улюбленими птахами богині любові Венери. Всім нам з дитинства відоме поняття "голубина вірність", саме ці птахи все життя зберігають пари й разом піклуються про потомство й не дивно, що голуби стали найбільш улюбленими символами Дня всіх закоханих.

Вінниця вже почала святкувати День закоханих

Авторами проекту стали представники Вінницької молодіжної ради. Сувора зима вже набридла студентам, і вони сподіваються, що гарний настрій і палкі зізнання в коханні наблизять прихід теплих днів.

Вінниця вже почала святкувати День закоханих

До Дня закоханих відбудеться велика кількість молодіжних програм в навчальних закладах міста.
Аби молодь могла гарно відзначити одне із своїх найулюбленіших свят, виконком міської ради надав підтримку студентським колективам в реалізації найбільш креативних святкових ідей.

У конкурсі сценаріїв до Дня закоханих найбільш активними виявились студенти медичного і педагогічного університетів, вищого училища сфери послуг та філії університету культури.

Вінниця вже почала святкувати День закоханих

На нас чекає безліч цікавинок: студентська креативна агенція «Айлавью» виготовлятиме «студентські біг-боарди», молоді дизайнери представлять ексклюзивні валентинки, художники презентуватимуть свої тематичні творіння.

Сам Амур особисто в урочистій атмосфері та в присутності свідків зареєструє закохані пари. Після реєстрації кожна пара отримає сертифікат про Вічне Кохання. Реєструвати будуть тільки за взаємною згодою та після освідчень і випробувань.

І вже з 12 лютого можна подавати заявки на участь у студентському балі міського голови, який відбудеться в перший день весни – 1 березня 2010 року.

А в суботу та неділю на всіх чекає святковий КВН.

Гарного святкового настрою!

Додаткову інформацію можна отримати у відділі
у справах сім’ї, молоді та туризму
Вінницької міської ради, тел.:59-52-82


Переглядів: 7462
Поширень: 0