30 квітня Ігор Юрковський збирає шанувальників на ювілейному гала-концерті у Вінницькому театрі ім.Садовського. На вас чекає програма з кращих пісень та нових хітів від популярного сучасного українського співака та композитора

Початком творчості Ігоря Юрковського стала участь у фестивалі «Червона рута - 1989». Відтоді побачили світ вже п'ять альбомів співака. Ігор Юрковський виконує пісні переважно українською мовою, хоча має в репертуарі й польські пісні. Загалом за понад 20 творчих років артист написав та виконав близько сотні пісень. Ці твори давно завоювали серця слухачів, а деякі з них стали настільки популярними, що їх вважають народними.

Ігор Юрковський є лауреатом численних всеукраїнських конкурсів та хіт-парадів, не раз визнавався найкращим композитором країни. А його авторські пісні «Повернися, соловейку», «Для мене», «Летять лелеки», «За кордон», «Виноградна лоза» неодноразово визнані кращими піснями на всеукраїнських фестивалях.

Ювілейний живий виступ виконавця у Вінниці покликаний зібрати у одному залі не лише численних прихильників творчості співака, а й загалом поціновувачів сучасної української естради, культурних традицій та пісенної майстерності.

У Вінниці відбудеться ювілейний гала-концерт Ігоря Юрковського

І це ще не все! Справжнім подарунком для всіх, хто завітає на концерт Ігоря Юрковського стане зустріч із його творчими друзями. А серед них - Заслужені артисти України Любов та Віктор Анісімови, переможець "Крим Мюзік Фест-2012" Олександр Онофрійчук, Катерина Шимків, Ігор Андрусєйко, Олександра Мельник, Діана Подолянчук і Анна Вараниця. Того дня вони теж вийдуть на сцену, аби привітати колегу та присвятити йому свої пісні.

Ювілейний гала-концерт популярного українського співака та композитора Ігоря Юрковського та гурту «Фанфари Купали» відбудеться за підтримки Вінницької міськради у театрі ім.Садовського (вул.Театральна, 13), 30 квітня, о 18.00.

Квитки уже у продажу



Переглядів: 2536
Поширень: 0