Вдруге у Вінниці відбуватиметься Міжнародний музичний табір, під керівництвом диригента з США - Констанції Фортунато.

Унікальний проект, в якому візьме участь близько 300 дітей, віком від 11 до 16 років матимуть змогу прийняти участь в грандіозній музичній та освітній події міжнародного рівня. Унікальність якої, в тому, що всього за 5 днів діти зможуть опанувати по 2 музичних інструменти, таких як: віолончель, флейта, скрипка, гітара, орфф, золоті дзвіночки, а також навчитись співати у хорі на чотирьох мовах світу. По завершенню відбудеться урочистий концерт у Будинку офіцерів у супроводі камерного оркестру "Арката". І при цьому у дітей-учасників НЕ вимагається музичної освіти!

Наприкінці травня у Вінниці вже вдруге відбудеться Міжнародний музичний табір для дітей та молодіНаприкінці травня у Вінниці вже вдруге відбудеться Міжнародний музичний табір для дітей та молоді

Місія проекту – через музичну майстерність розвити в кожній ди­тині почуття гідності, надії та впевненості в собі.

Дати проведення табору у Вінниці: 27 -31 травня і 1 червня на День захисту дітей - святковий концерт.

Наприкінці травня у Вінниці вже вдруге відбудеться Міжнародний музичний табір для дітей та молоді

Аби ваша дитина стала учасником, маєте ОБОВ`ЯЗКОВО заповнити анкету реєстрації!

Анкета тут.

Також пропонуємо вінничанам та бізнесу міста стати меценатами табору та допомогти йому реалізуватись. Собівартість участі кожної дитини у таборі - 500 грн. Реєстраційний внесок учасника (200 грн.) не покриває і половини витрат, але для доступності табору, ми вирішили не робити його більшим. До того ж дітям з малозабезпечених, багатодітний та переселених родин - участь безкоштовна.

Для того аби стати меценатом потрібно небагато. Ви можете "придбати" так звані Сертифікати можливості, та оплатити можливість однієї, пятьох або десятьох дітей навчатись у таборі. Ці памятні, іменні сертифікати лишаться вам на згадку про хорошу справу. 

Наприкінці травня у Вінниці вже вдруге відбудеться Міжнародний музичний табір для дітей та молоді

Контактна особа: Леся Найчук, м.тел. 067-491-60-25

Для інформації: Пані Констанція Фортунато – засновник, розробник унікальної методики та директор проекту, відомий диригент. На Батьківщині, у Сполучених Штатах Америки, Констанція очолює Schola Cantorum, що являє собою громадську хорову програму для дітей та молоді , а також є диригентом Сelebration Choir – дорослого хору в окрузі Монтерей Бей. Має ступінь ад`юнкт-професора та надає консультативні поради у США.

 



Переглядів: 2782
Поширень: 0