20 травня Вінниця відзначатиме День Європи. Традиційно у цей день на вінничан та гостей міста чекає багато цікавих за​ходів в центральній частині міста. Для того, щоб створити людям безпечні умови, частково буде обмежено рух транспорту у центральній частині міста.

У Вінниці до Дня Європи відбудеться багато різноманітних заходів, в тому числі й спортивні. Вже традиційно на стадіоні Центрального парку культури та відпочинку проходитиме фестиваль «Сила міст» за участі спортсменів з різних куточків України.

 

 

 

Повна програма святкування Дня Європи у Вінниці

 Програма святкування Дня Європи у Вінниці

 Програма святкування Дня Європи у Вінниці

Цього дня Вінниця традиційно приймає багато офіційних гостей з інших міст та країн. Відзначити День Європи разом із вінничанами планує Посол Латвії в Україні Юріс Пойканс, також прибудуть Посол Молдови в Україні Руслан Болбочан, Посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба, Посол Македонії Столе Змейкоскі, Посол Хорватії Томіслав Відошевіч. Будуть на святкуванні Дня Європи у Вінниці і представники Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Посольства Естонії в Україні та Посольства Румунії в Україні.



Переглядів: 8397
Поширень: 0