Причиною стало те, що популярна програма "Правда життя", яка щосереди виходить у ефір, вирішила одну з свої передач присвятити неодруженим чоловікам нашої держави. А Вінниця унікальна тим, що до сьогодні є єдиним містом України, де у рамках фестивалю "Міцна сім\'я - міцна держава" започатковано конкурс "Суперхолостяк".

студент Вінницького інституту економіки ТНЕУ Сергій ПліхтаСаме переможець минуло річного шоу студент Вінницького інституту економіки ТНЕУ Сергій Пліхта стане одним із героїв одного з березневих випусків. І не тільки він. Журналістів популярного телеканалу зацікавила "правда" ще одного відомого вінницького холостяка директора міського палацу мистецтв "Зоря" Євгена Майданика. Знімальна група зненацька з\'явилася у палаці якраз під час репетицій до конкурсу краси, що відбудеться 7 березня у театрі імені Миколи Садовського. Такий збіг обставин, на запитання журналіста: "Чим відрізняється холостяк у 20 років від холостяка у 40?", дав змогу Євгену Олександровичу по КВНівськи миттєво зімпровізувати: "Тим, що холостяк у 20 років бере участь у конкурсі "Суперхолостяк", а холостяк у 40 років організовує конкурс краси "Міс Вінниця-2010". Чи залишать цей афоризм для ефіру дізнаємося 17 березня. Не забудьте увімкнути ваші телевізори об 18.25.

Довідка.
В українському ефірі телеканал НТН з’явився 1 листопада 2004 року. НТН – це телеканал загальноформатного мовлення. Аудиторія – чоловіки та жінки у віці 18-54 років, ядро аудиторії – чоловіки 35+. Впевнений ефірний прийом телеканалу поширюється на більшу частину України - технічне покриття НТН складає 88,3%. Це 88 міст з кількістю населення більше 50 тис. чоловік. В 83 містах України програми телеканалу входять до пакетів кабельних операторів. Трансляція телеканалу цілодобова. Докладніше про канал та телепрограма на http://ntn.ua/uk


Переглядів: 4638
Поширень: 0