Свято Івана Купала у Вінниці традиційно відбудеться 7 липня біля Вишенського озера, що у Парку дружби народів. Заходи проходитимуть з 14 до 22 години. Тут на вінничан та гостей міста чекатимуть різноманітні конкурси, майстер-класи з плетіння вінків, купальська битва, розпалювання купальського вогнища. Також діятиме спортивна локація, містечко майстрів, еко-містечко тощо.

О 14 годині розпочнеться водяна битва за участі відомих діджеїв. Проходитимуть різноманітні майстер-класи, в тому числі й з плетіння вінків. Діятиме спортивна зона, де можна буде зайнятись фітнесом, проходитимуть спортивні змагання з волейболу тощо. Хлопчики та дівчатка зможуть відпочити та розважитись в дитячій зоні. Буде багато конкурсів з призами від спонсорів ТМ «Рудь» та «Ласунка».

7 липня у парку Дружби народів відбудеться Купальський пікнік

Будуть показові виступи водолазів, майстер-класи по наданню першої допомоги на воді. Діятиме й екомістечко, містечко майстрів, Центр «Гармонія» проводитиме майстер-клас з ліплення вареників. Під час Купальського пікніку буде фудзона зі стравами від ресторанів Вінниці, Львову, Києва. З 16 до 22 години проходитимуть концертні програми. А ввечері буде розпалювання вогнища та файєр шоу.



Переглядів: 4457
Поширень: 0