Що може бути краще жаркої літньої днини ніж ріжок улюбленого солодкого морозива? Ще більше морозива! Ціле Свято Морозива! І воно відбудеться у Вінниці вже у суботу! 15 липня о 14 годині ми чекаємо на кожного в самому серці нашого міста – на Майдані Незалежності.

В рамках щорічного мистецького проекту «Мистецькі вихідні», Центр концертних та фестивальних програм і ТМ «Ласунка» запрошують усіх вінничан та гостей міста провести суботній день разом та відсвяткувати найочікуванішу подію цього літа – Свято Морозива!

В програмі свята: цікаві конкурси та інтерактиви від запальних ведучих; шоу мильних бульбашок і концертна програма від кращих творчих дитячих колективів міста. А також всі бажаючі зможуть проявити свій талант у малюванні та стати призерами конкурсу «Юні художники». І ще тут гратимуть у дартс та перетворюватимуться на улюблених персонажів за допомогою аквагриму. І навколо буде сила-силенна морозива на будь-який смак!

В суботу на Майдані Незалежності відзначатимуть Свято Морозива

Приходь та стань частиною солодкого свята від ТМ Ласунка! Чекаємо на всіх і кожного, хто любить морозиво та розваги! Гарний настрій та подарунки гарантуємо!



Переглядів: 3054
Поширень: 0