Міське управління освіти та ВОМГО "Вінницький КВН" розпочало другий сезон відкритої юнацької ЕЛІТЛІГИ КВН на призи мера Вінниці Володимира Гройсмана.

Фестиваль-відкриття шкільної ЕЛІТЛІГИ-2010

11 шкільних команд Вінниці та команда з Козятина "Полігон" 3 березня в міському палаці мистецтв "Зоря" радували талантами своїх вболівальників. Самих смішніших і кмітливих цього року делегували у лігу школи № 2, 4, 16, 22, 26, 33, гімназії № 1, 6, 17, техліцей та школа-колеж № 29.

Командам на сцені допомагали їх тренери з команд вінницької Ліги КВН "Вінни(ця) Пух" Є. Лигін, В. Цепляєв, А. Чмира, Ю. Постовий, С. Філіпов, В. Скосогоренко, Є. Шемет, О. Юнусов, С. Пліхта, Т. Куба. у складі журі досвідченні та авторитетні педагоги, чемпіони та володарі кубків КВН. Це дозволило підняти рівень ігор до справжньої конкурентної боротьби. А такий конкурс, як "Наша школа має талант" надала змогу школярам проявити себе для широкої аудиторії в умінні створювати справжнє шоу.

Фестиваль-відкриття шкільної ЕЛІТЛІГИ-2010

У першій грі перемогу отримала досвідчена команда «Діти Менделєєва» ( СЗШ І-ІІІ ст. ім. Д. І. Менделєєва № 4) . У другій своє минуло річне чемпіонство підтвердила команда «Іриски» ( НВК СЗШ І-ІІІ ст. гімназія № 6).

Сезон міської ЕЛІТЛІГИ продовжиться полу фіналами у травні. Фінал буде зіграно у вересні і переможець поїде представляти наше місто на Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН "ЖарТ Птиця-2010".


Переглядів: 4524
Поширень: 0