І не тому, що проводиться вже всьоме і став міжнародним, він вирізняється якістю учасників - принаймні глядачі більшість юних конкурсантів уже нині називають "готовими" зірками естради.
Цього року за звання найталановитіших змагалося 800 учасників: з України, Росії, Грузії, Австрії, Татарстану, Болгарії, Карелії, Молдови... Конкуренція - страшенна, кажуть конкурсанти. Тої ж думки і члени журі. Своїм співочим талантом просто вразив усіх харків"янин Микола Рябуха, йому пророкують зіркове майбутнє, а з Вінниці він поїхав із гран-прі "Золотою парасолькою" (яку створили вінницькі митці Тамара та Володимир Оврахи). Не залишилися без "Золотої парасольки" й танцюристи старшої вікової групи вінницької студії естрадного танцю "Калейдоскоп", виступ яких викликав захоплення у глядачів та фахівців своєю професійною, з точки зору хореографії, та дещо містичною за змістом і напрочуд яскравою композицією "Задзеркалля".

- Ця перемога, передусім, додала нашим танцюристам впевненості у собі, - каже керівник студії Тамара Чорнобаєва. - Три роки тому на "Парасольці" наша середня вікова група теж стала переможцем, тепер ці діти підтвердили саою високу майстерність. До останнього ми не були впевнені в такому успіху, адже поруч змагалися дуже сильні колективи з Харкова та Тульчина. Яка ж була радість, коли журі оголосило, що гран-прі - наш! Я щиро вдячна за цю перемогу і своїм виконавцям,і їхнім батькам, які иак допомагають нам ідеями і костюмами, і, звичайно, директору фестивалю Валентині Цимбал.


Переглядів: 3764
Поширень: 0