Його часто називають першим з концертуючих піаністів, хто почав виконувати у одному концерті класичну музику та джаз, та поважають як одного з джазових піонерів на наших теренах, але Сергій Тєрєнтьєв завжди був і лишається блискучим виконавцем класики. Насолодитися виконавчою майстерністю віртуоза та почути небанальні інтерпретації академічних творів зможуть вінничани в найближчий четвер.

У 1972 році С.Тєрєнтьєв закінчив Одеську консерваторію за класом фортепіано у відомого педагога, професора Людмили Гінзбург. Відкривши для себе у молодому віці джаз, він деякий час музикує у ресторанах та на судах, а у 1978 році грає вже у відомому оркестрі О.Лундстрема. У 80-тих Тєрєнтьєва шанують як джазового музикантах на багатьох фестивалях, але уже наступного десятиліття визнаний віртуоз, лауреат міжнародних конкурсів, викладатиме та музикуватиме майже виключно у європейських країнах. Після не такого давнього повернення до рідної Одеси маестро концертує не часто та грає по більшості улюблену ліричну класику.

Сольний вечір музикування на улюблені класичні теми включатиме у свою програму твори Ф. Шопена, Ф. Ліста, С. Рахманінова, А. Лядова та А. Скрябіна. Початок концерту о 18:30. Ціна квитка - 20 грн. Для студентів та пенсіонерів - 10 грн.
 


Переглядів: 3388
Поширень: 0