Конкурс відбудеться 20 березня в Національному театрі опери і балету.

Це конкурс дещо іншого формату і його переможниця представлятиме Україну на «Міс Модель Світу». Також конкурс може делегувати представницю України на конкурс «Міс Земля».

Марія ШемотюкВінницю на „Королеві України” представляє 22-річна Марія Шемотюк. До речі, вона зараз лідирує в інтерактивному голосуванні на сайті «Обозреватель», де визначається найінтелектуальніша дівчина серед конкурсанток. Вам цікаво, як «гартувалася» Марія?..

Запитання.: Яка риса жінки є головною? Яка риса робить "просто жінку" "справжньою" жінкою?
Відповідь.: Народилася дівчинка. Зі звичайними рисами обличчя і характером, але таких у світі дуже багато... У кожної своя доля і шлях. Але кожна має призначення бути достойною, справжньою, і головне – зрозуміти і відчути себе. І та дівчина, яка зможе відкрити своє справжнє обличчя, відрізнятиметься від решти, і є справжня жінка.

З.: Якби ти спіймала золоту рибку, що б ти у неї попросила?
В.: Рай на землі. Щоб кожна людина, тварина, пташка відчували радість і були задоволеними своїм життям.

З.: Якби ти мала чарівну паличку, як у доброї феї з казки про Попелюшку, до чого б ти доторкнулася, щоб змінити світ у першу чергу?
В.: До розуму кожної людини. Направила б її на добро, щирі вчинки. А потім би доторкнулася до сердець людей, щоб вони стали більш гуманним і здатним любити.

З.: Що потрібно робити для успішної боротьби зі СНІДом?
В.: В першу чергу починати з підліткового віку – це наше майбутнє. Необхідна якісна реклама, що розкриває можливості застереження від СНІДу. І найголовніше – щоб хворі люди не відчували себе одинокими – протягнути їм руку допомоги.

З.: Який би тост ти проголосила на весіллі свого колишнього хлопця?
В.: Нехай твоя жінка буде настільки щасливою з тобою, наскільки була щасливою я. Пристрасного кохання на всі роки життя!!!

Фото з сайту: miss.obozrevatel.com


Переглядів: 3857
Поширень: 0