Хоч до вінницького концерту Олександра Пономарьова ще кілька днів, вже п’ятничний ранок народний артист України розпочав разом із Вінницею!

У прямому ефірі шоу «Світанок» телеканалу «ВІТА» Золотий голос України розказав, з чого розпочинає свій ранокі відкрив ім’я вінничанки, яка супроводжує його у новому грандіозному всеукраїнському турі «Полонила ти».

- Така вже у мене робота, що з самого ранку бадьорий і позитивний! З величезним задоволенням розмовляю з вами, тому що дуже люблю Вінницю! - у прямому ефірі зізнався ведучим «ВІТИ» Олександр Пономарьов.

- Ваш новий тур «Полонила ти» вже стартував. На разі як себе відчуваєте емоційно?

- Дуже добре! Мені дуже подобається! Подобається, що концерт змінено. Він зараз інакший, ніж усі мої попередні виступи: і технічно, і репертуарно. А головне - мені дуже приємно, як люди сприймають.

- Тур «Полонила ти» і концерт у Вінниці вже у понеділок, 9 жовтня! Що очікує вінничан? Чим будете дивувати, крім улюблених пісень?

- Я можу дивувати тільки музичними експериментами! Чим я і займаюся постійно. Тому яким буде цей концерт, я не прогнозую взагалі. Він для мене самого буде цікавий. Звичайно, є програма, але все рівно я завжди експериментую. Під час концерту можу змінювати програму. Це як живий організм! Концерти ніколи не повторюються.

Всі сюрпризи, які у понеділок під час нового шоучекають вінничан, Олександр Пономарьов не розкриває, запрошуючи усіх прийти і подивитися все наживо.

Але вже зараз стала відомою особливо приємна новина – у турі поруч з Олександром Пономарьовим співає юна вінничанка Даріна Красновецька.

Частинка Вінниці у турі Пономарьова: на сцені зі співаком співає 10-річна Даріна Красновецька

Талановита 10-річна красуня - єдина дитина, яка вже у багатьох містах співала на великій сцені поруч зі своїм знаменитим наставником!

Про те, як ще у п’ять з половиною років захопилася співом і як долає труднощі непростого гастрольного життя - Дарінка Красновецька розказала у програмі «Світанок».

- Коли я була ще зовсім маленькою,постійно ходила і щось наспівувала. А потім у садочку наш керівник по вокалу сказала, що у мене дуже гарний слух і дуже гарний голос. Ми прослухались у керівника по вокалу і вже через місяць я вперше брала участь у міжнародному конкурсі. Пройшла до фіналу і отримала особисте запрошення до Санкт-Петербургу, - розповідає про свої перші кроки на шляху до великої вокальної кар’єри Дарінка Красновецька.

Сьогодні у свої 10 років Дарінка є лауреатом багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів, а у серпні у Скадовську здобула чергову перемогу – виборола 1 місце на «Чорноморських іграх» - легендарному і одному з найпрестижніших дитячих вокальних конкурсів.

- Якщо чесно, я не така людина, яка приїжджає і одразу думає, що от я виграю. Я просто цілеспрямовано займалась, приїхала і так вийшло, що здобула перше місце, - розповідає юна співачка.

Сьогодні чи не найбільшою перемогою у своєму житті ДарінкаКрасновецька називає честь співати на одній з сцені з кращим співаком України у його великому всеукраїнському турі «Полонила ти».

- Коли мама сказала, що я їду у тур з Олександром Пономарьовим, я сказала:«Що?! Я їду в тур з самим Олександром Пономарьовим???» Я у неї потім ще декілька разів перепитала, чи це правда. Я просто була у шоці! Мені не вірилось, що це правда, - зізнається Дарінка. – Я вже рік навчаюсь у Вокальній академії Олександра Пономарьова, про яку мої батьки дізналися завдяки інформації у Facebook. Зацікавились і вже через тиждень ми поїхали до Києва. Пробувшиу Академії два дні, я була у захваті! Мені все так сподобалось! Керівники там просто суперські! Колия вийшла після перших занять, одразу запитала, коли ми наступний раз приїдемо. Навіть не хотіла звідти їхати!

- Заняття у Академії Олександра Пономарьова надзвичайно цікаві! Крім вокалу найкращі професіонали викладають хореографію та акторську майстерність, а після двох днів навчання проходить гала-концерт із показом того, що дитина навчилася за цей час, - додає мама співачки Олена Красновецька.

Частинка Вінниці у турі Пономарьова: на сцені зі співаком співає 10-річна Даріна Красновецька

 Частинка Вінниці у турі Пономарьова: на сцені зі співаком співає 10-річна Даріна Красновецька

Разом із Олександром Пономарьовим та його командою, до складу якої входять найкращі музиканти України, ДарінкаКрасновецька вже виступила у багатьох містах, зокрема, у Дніпрі, Сумах, Миргороді, Харкові, Херсоні. Попереду ще чималий перелік міст. І хоч вінничанка зізнається, що гастрольне життя і постійні переїзди непрості, проте емоції і головне – досвід великої сцени і реального життя великого артиста – для неї безцінні.

- Якщо чесно, у турі трішечки важко, але ж і як цікаво! Це настільки захоплює! Це постійно нові міста,нові емоції, нова енергетика! Просто клас! – ділиться Дарінка. – Зараз я з особливим нетерпінням чекаю виступу у рідній Вінниці. На концерті Олександра Пономарьова буде дуже багато сюрпризів! Але на те вони й сюрпризи, щоб їх не розкривати! Тому приходьте 9 жовтня на концерт у Будинок офіцерів і самі все дізнаєтесь!

 Зараз я з особливим нетерпінням чекаю виступу у рідній Вінниці. На концерті Олександра Пономарьова буде дуже багато сюрпризів! Але на те вонийсюрпризи, щоб їх не розкривати! Тому приходьте 9 жовтня на концерт у Будинок офіцерів і самі все дізнаєтесь!

Частинка Вінниці у турі Пономарьова: на сцені зі співаком співає 10-річна Даріна Красновецька

Нагадаємо, квитки на вінницький концерт Олександра Пономарьова можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, «Магігранду», «Петроцентру» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».



Переглядів: 3868
Поширень: 0