На третій день Великодніх свят, у Світлий Вівторок, шестеро чоловіків, без жодного інструменту, вийдуть на сцену. Вони обіцяють виконати як українських ліричних пісень, так і більш запальні ритми, ну і, звичайно, не обійдеться без фірмового виконання найкращих джазових стандартів.

Акапельний секстет ManSound

Київський секстет ManSound існує з 1994 року і на сьогоднішній день є ведучим вокальним брендом України і держав колишнього СРСР. У грудні 2009 року колективу ManSound виповнилося 15 років. Цю дату група відзначає концертними турами в Україні, Росії та Білорусії. За ці роки група брала участь у більш ніж 60 фестивалях, у 15 країнах, на 3 континентах. Кожен з 6 альбомів групи був відзначений номінаціями і нагородами. Троє з учасників колективу нещодавно були удостоєні почесного звання «Заслужений артист України».

Постійні учасники міжнародних джазових фестивалів, ці шестеро вокалістів – професіонали найвищого рівня. Цей колектив виконує госпел так само віртуозно, як слов’янський фольклор в оригінальному аранжуванні та примудряється поєднувати джазові стандарти і кавер-версії пісень Майкла Джексона. Ювілейні концерти ManSound будуть складатися з перевірених часом хітів, а також нових композицій, які увійдуть в наступний альбом групи.

Аби почути на свої вуха приємні вокалізи та музичні сюрпризи завітайте на концерт до концертного залу „Плеяда” 6 квітня о 18.30.

Квитки на ManSound уже у продажу! Ціни від 60 до 90 грн. Вся інформація щодо придбання квитків доступна за телефонами 53-00-80 та 53-08-28.


Переглядів: 3271
Поширень: 0