П’ятдесять п’ять вінницькому КВНу, а тим, хто в нього грає – вічні двадцять. Завершився сезон КВН у Вінниці. За багаторічною традицією він проходив на призи міського голови. Завершальною стала гра, в якій було названо чемпіона міста. Вона ж і стала гарним приводом до святкування 55-річчя існування клубу веселих і найкмітливіших на культурних теренах нашого краю.

Святково прибраний міський Палац мистецтв. У фойє та залі – інформаційні брендволи, які знайомлять глядача з культовими персоналіями КВН-руху у Вінниці. А головне «знов у цій залі не має порожнього місця»!

Визначено переможців ювілейного 55-го сезону з гри КВН

Превью шоу складав фото-музичний слайд-фільм про історію гри. Далі церемонія нагородження ветеранів гумористичної ниви. Організатори шоу з гордістю сприйняли той факт, що 55-річницю прийшли відмітити ведучі найпершої гри (1 грудня 1962 року) Лариса Солейко та Леонід Таратута. А до них приєдналися не менш знакові для присутніх люди Євгенія Амосова (в цьому році їй виповнилося 80 років!) та в минулому міський голова Микола Костін.

Завершили святкову церемонію чемпіони КВН Вінниці 2016 року команда «Моя ПроВіннція», які розігріли зал для тих, хто у цьому фіналі боровся за призи та звання чемпіона. Їх запросила на сцену за гарячої підтримки уболівальників постійна ведуча ігор КВН Юлія Шемет: команди «Пять хвилин» (Вінницький державний педагогічний університет), «РіТузи» (збірна кількох навчальних закладів Вінниці),  «Збірна Торгового» (Вінницький торгово-економічний інститут КНТЕУ) та «Короче, гумористи!» (Вінницький національний технічний університет).

Визначено переможців ювілейного 55-го сезону з гри КВН

Саме ці команди в п'яти конкурсах і боролись за перемогу. Спочатку були попереду майбутні педагоги, потім на імпровізаційних конкурсах вперед вирвалися «Збірна Торгового». Останній театральний конкурс з гарним відривом у більше ніж бал виграли «Короче, гумористи!», але це гарантувало їм тільки почесне срібло. Бронза у «П'ять хвилин». Перші – «Збірна Торгового»!

Фінальним акордом свята став виступ двократних чемпіонів міста минулих років – команди «БезНа», а також привітання Вінницькому КВНу від директора Асоціації «КВН України» та зірок Ліги Сміху і гумористичних телешоу.

Сезон завершено. Крім «Збірна Торгового», він приніс призи та перемоги «Те, Что Из Тех» (команда технічного ліцею стала чемпіоном шкільної ЕлітЛіги), «От Души!» (команда Вінницького транспортного коледжу виявилася найсильнішою у КоледжЛізі), «Хочу заміж!» (команда ВДПУ виграла Кубок Вінниці 2017).

Визначено переможців ювілейного 55-го сезону з гри КВН

Команди Вінницької ліги КВН «Вінни(ця) Пух» у 2017 році багато попрацювали в якості волонтерів. Тут і виступи в підрозділах ЗСУ, і волонтерський флешмоб «На передовій магазинів немає». Уже традицією в два десятиліття став фестиваль «Святий Валентин на КВНі». Гарною вийшла і оновлена першоквітнева Гуморина.

Респектабельно почували себе вінницькі команди за межами рідного міста, граючи в різних підрозділах телевізійної «Ліги Сміху». Команда «Вінницькі» дійшла до півфіналу у телеверсії. У київському дивізіоні гарно представляли наше місто «Моя ПроВіннція» та «The Beatles», а в Тернополі «Вінничка». Лауреатами Всеукраїнського фестивалю КВН «Країна Веселого Народу» у Затоці стали команди «Збірна Торгового» та «Триголовий гусь Олежка» (ДонНУ). Це надихає і вселяє надію.

П'ятдесят шостий рік КВНу у місті над Бугом готовий до старту!



Переглядів: 3359
Поширень: 0