ФОТОРЕПОРТАЖ

Вінничани вже звикли, що з приходом теплих днів на площі Театральній - «Вінницькому Парижі» проходять творчі виступи молодіжних гуртів. Це романтичне місце стало першою сценічною площадкою для багатьох музичних і танцювальних команд. Традицію буде продовжено і в 2010 році. Але вже на більш високому організаційному рівні.

8.04.2010р. виконком Вінницької міської ради підтримав звернення Вінницької молодіжної ради і прийняв рішення про запровадження мистецького проекту «Музика на Парижі 2010» з 17 квітня по 31 жовтня. Творчі акції відбуватимуться кожні вихідні. Суботу для себе обрали музичні гурти, а в неділю демонструватимуть свої досягнення танцювальні студії.

Координатором проекту визначено Вінницьку молодіжну раду за сприяння відділу у справах сім’ї, молоді та туризму. Саме творчі куратори з Молодіжної ради прийматимуть заявки на участь у виступах, плануватимуть програму, слідкуватимуть за порядком під час проведення концертів. Зрозуміло, що своє сприяння будуть надавати міські комунальні служби і міліція.

Але саме такий принцип, коли молодь бере на себе відповідальність є тим позитивом, який спонукає до підвищення культурного і мистецького рівня на площах міста.

впорядкування «Вінницького Парижу»

А почати «творчий десант» вирішив з впорядкування «Вінницького Парижу». Свою роботу провели комунальні служби: відновили плити, східці, підготували до сезону фонтан. А молодь прибрала сміття, пофарбувала лавки, причепурила клумби, відмила «подіум» для виступів.

У «творчому десанті» взяли участь найактивніші репери, хіп-хопери, співаки, хлопці і дівчата з Молодіжної ради.

впорядкування «Вінницького Парижу»

Сподіваємось, що молодь, яка доклала зусиль до впорядкування цієї романтичної площі буде з трепетом ставитись до її збереження протягом всього літнього сезону. Переконані, що такий позитивний приклад молодих людей підвищить свідомість і інших вінничан для підтримки чистоти і культури в місті.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Додаткова інформація у відділі у справах
сім’ї, молоді та туризму Вінницької міської ради,
тел.: 59-52-82


Переглядів: 3443
Поширень: 0