Вінницька обласна філармонія вже декілька днів як відчинила свої двері для усіх маленьких вінничан та гостей нашого міста, які воліють потрапити на справжню новорічну казку! Філармонія, якій нещодавно присвоєно ім’я М. Д. Леонтовича, презентує грандіозну святкову виставу «Тролі. Новорічний бергенфест». Автор сценарію та режисер-постановник – Олександр Бойцун.

На вас чекає надзвичайно захоплива історія про маленьких тролів, запропонована режисером як продовження історії, яку діти бачили в однойменному мультфільмі «Тролі». Сюжет вистави перенесе всіх у світ цих веселих створінь, де вони вже не ворогують з бергенами, істотами, які на щорічному святі під назвою «Трольфест» їли тролів для того, щоб теж бути щасливими, навпаки вони вже дружать. Король бергенів Хрящ взагалі скасував «Трольфест» та запровадив нове святкування, яке він назвав «Бергенфест». Це свято веселощів, радості та щастя, а ще воно збігається зі святкуванням людського Нового Року, тому король Хрящ та його друзі тролі: принцеса Мачок, Пагін і Діамантик вирішують відсвяткувати Бергенфест разом із дітками. Але ніхто навіть не підозрює, що весь час за ними стежить підла Куховарка… Вона люто ненавидить усіх тролів за те, що зламали її плани на царювання в бергенському королівстві та прогнали її. Вона чекає влучного моменту, обдурює тролів, викрадає принцесу Мачок та забирає її далеко на північ, до бергенської галявини, зачаклованого місця де ростуть дивні трави, які змушують усіх сумувати. Там зла Куховарка хоче напоїти принцесу, а далі і весь трольський народ, «зіллям нещастя». 

Вінницька філармонія кличе дітлахів на святкові вистави за мотивами анімаційного фільму «Тролі»

Фото: Юрій Сікорський

Для того, щоб врятувати принцесу, Пагін, король Хрящ та Діамантик долають чимало перешкод. Вони потрапляють у дивну країну Хіміляндію, де чудернацькі вчені учасники науково-розважального шоу «Шалена лабораторія», готують та віддають їм протиотруту від «зілля нещастя» – «еліксир радості». І не просто готують, адже це справжні магічні перетвореннями у виконанні веселих «професорів», з клубами та фонтанами диму, палаючим вогнем у долоні, паруючими напоями та безліччю спецефектів. Коли тролі дістаються до бергенської галявини, то тишком-нишком підливають цей еліксир у казан із куховарчиним зіллям. Куховарка, нічого не підозрюючи, куштує своє зілля, щоб не помилитися з пропорціями химерних рослин, які потрібно до нього додати, і падає замертво. Тролі думають, що ненавмисно отруїли її, але насправді це так на неї подіяв «еліксир радості», який вони додали. Куховарка прокидається зовсім іншою, щасливою та доброю, але… Принцеса Мачок занадто довго перебувала на бергенській галявині, та від запаху усіх химерних трав, що ростуть на цій галявині, стала сумною. Для того, щоб врятувати принцесу та повернути їй щастя, усі в залі танцюють щасливий танець. Принцеса знову стає щасливою. Лунають чарівні святкові дзвоники, а це значить, що на свято уже завітав Святий Миколай, який підготував для діток подарунок. У залі спалахують магічні вогники – чудернацьке світлодіодне шоу. У фіналі дійства літаючі вогники запалюють святкові новорічні ялиноньки.

Вінницька філармонія кличе дітлахів на святкові вистави за мотивами анімаційного фільму «Тролі»

Фото: Юрій Сікорський

Вся вистава від самого початку і до кінця пронизана інтерактивом, цікавими конкурсами та іграми. Діти у залі не просто дивляться виставу у виконанні професійних артистів, а беруть у ній безпосередню участь, за що отримують солодкі призи. Тож не пропустіть нагоди подарувати вашим діткам справжню новорічну казку, адже незабутні враження для вас та усієї вашої сім’ї гарантовані!

Вистави триватимуть щодня до 8 січня включно. Початок вистав о 10:00, 12:00 та 14:00. Квитки – у касі філармонії та в інтернет-касі BILET.VN.UA, вартість квитка – 40 грн. Діти до трьох років на руках у батьків – безкоштовно. Довідки за телефонами: (0432) 66-13-50, (0432) 66-06-91, (093) 027-75-70 та на офіційному сайті філармонії – filarm.vn.ua.



Переглядів: 3000
Поширень: 0