Вінницька дитяча школа мистецтв «Вишенька» відзначила 15-річчя з дня заснування фортепіанного відділу. З цієї нагоди учні, випускники та викладачі влаштували концерт.

Найкращі випускники фортепіанного відділу продовжують навчання у вищих спеціалізованих мистецьких навчальних закладах України та за кордоном. Зокрема, навчаються у Національній музичній академії ім. П.І. Чайковського, Вінницькому державному педагогічному університеті ім. М. Коцюбинського, у Вінницькому училищі культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича, Вінницькому гуманітарно-педагогічному коледжі, а також у музичному закладі міста Бруно, що у Франції.

 Колектив фортепіанного відділу Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька» веде активну концертно-лекційну діяльність в місті та області.

 Фортепіанному відділу школи мистецтв «Вишенька» 15 років

Також відбувся звітний концерт колективів струнно-смичкових інструментів, присвячений 15-річчю школи мистецтв «Вишенька». За 15 років було створено ансамбль старших класів «Скерцино», який у 2016 році захистив звання «Аматорський зразковий» та ансамбль молодших класів «Карамельки», на чолі з керівником Іриною Котельніковою.



Переглядів: 1989
Поширень: 0