Придбавши квитки на участь у розіграші, кожен може взяти участь у аукціоні та стати володарем однієї з картин. Учасники та гості аукціону гарантовано отримають масу задоволення та приємних сюрпризів від організаторів.

аукціон "Арт-інвест"

Громадське об’єднання «Лабораторія актуальної творчості» та галерея «Нова - арт» уже вдруге організовують значну подію у мистецькому житті Вінниччини – арт-аукціон. На передаукціонній виставці у „Магіцентрі” будуть представлені роботи відомих художників Вінницької області, колекції галерей «Новаарт», «Арт-шик», «Світ мистецтва», «Євроарт», «Галерея мистецтв». Заходьте милуватись та робіть ставки, панове!

Інвестиція - це вигідне вкладення грошових коштів. Предмети мистецтва, на сьогоднішній день, є одним з найпривабливіших, обмежених в факторі ризику, об\'єктом для інвестування, оскільки вони не схильні до інфляції, знецінення. Вони не втрачають ціну з часом, скоріш навпаки, чим старше картина - тим вона більш цінна. Таким чином, купуючи картину, покупець набуває акцію, яка в подальшому буде зберігати або примножувати його капітал, вкладений в мистецтво. Але найбільш цінною є можливість володіння - за допомогою придбання предметів мистецтва - духовними цінностями, естетичним, культурним, інтелектуальним багатством, які неможливо оцінити в грошовому, матеріальному еквіваленті. Для можливості реалізації такого інвестування необхідний арт-ринок, де можна купити, продати, обміняти або виграти в лотерею предмет мистецтва. Проект «Арт-інвест» передбачає створення умов для появи і розвитку такого арт-ринку в регіоні через проведення виставок-продажів предметів мистецтва, арт-лотерей, арт-аукціонів на території торгового комплексу «Магіцентр» з періодичністю три рази на рік.

Програма другого аукціону "Арт-інвест":

  1. 20 квітня в 17.00. - Офіційне відкриття передаукціонної виставки
    (Учасники: ЗМІ, художники, галеристи, колекціонери);
  2. «Арт - лото» (протягом всього часу проведення виставки);
  3. 25 квітня в 16.00. Розіграш лотереї;
  4. 25 квітня в 17.00. Аукціон.

Організатори: ВОГО «Лабораторія актуальної творчості», Галерея «Нова - арт».
Дата проведення: 20.04.2010 р. - 25.04.2010 р.
Місце проведення: Торговий центр «Магіцентр», вул. Соборна, 24, 2 поверх.
Мета: Створення умов для виникнення і розвитку цивілізованого арт-ринку в регіоні.
Партнери проекту: Вінницьке обласне представництво Національного Союзу художників України, ТРК «Магіцентр».
Куратор проекту: Никитюк Олександр. (Тел. 096 - 56-81-411)
Комерційний директор проекту: Новицька Юлія.


Переглядів: 4238
Поширень: 0