Двоє вінничан потрапили до телевізійного проекту "Голос країни" 8 сезон. Програма  вийшла  в ефір 4 лютого. Вікторія Ільчишена та Валентин Біленький підкорили суддів своїми вокальними даними.

Вікторія Ільчишена виступила із піснею Н. Бучинської «Грішна любов». Дівчина виховує двох діток: хлопчика та дівчинку. Вікторія впевнена, що якщо сильно захотіти та жити з пристрастю до чогось, можна багато чого встигнути. "Відчайдушна домогосподарка - це про мене, -  говорить Вікторія, - В моєму будинку повинно бути завжди прибрано, впорядковано, але при цьому  мама хоче ще й своїми справами займатися. Я сиджу в навушниках і намагаюсь писати якісь фрагменти музики, - розповідає Вікторія Ільчишена. - Навіть якщо немає часу вдень, завжди можна знайти його вночі".

 Вокалістка з Вінниці підкорила трьох тренерів шоу. Вікторія обрала команду Потапа.

Ще один вінничанин Валентин Біленький виступив із піснею Сергія Бабкіна «Пробач». Хлопець працює електриком. Валентин майже всі кошти витрачає на заняття вокалом. "Я займаюсь вокалом дві години на тиждень, - розповідає Валентин, - Мої колеги говорили, навіщо ти витрачаєш свій час, чи тобі не має куди викинути гроші? Але кожному своє.  Я прийшов на "Голос" довести, що я можу стати артистом".

До Валентина Біленького повернулись одразу усі четверо суддів шоу, але вінничанин обрав собі зірковим тренером Сергія Бабкіна.



Переглядів: 3741
Поширень: 0