У квітні минулого року у Вінниці відбувся перший вечір вишуканого джазу і смачного вина – квартет Руслана Єгорова, конферанс Олексія Когана і келих ігристого змісили той вечір запам’ятатись надовго. І ось – нова зустріч з безсмертними  джазовими хітами! 

24 лютого о 19.00 на сцену Академічного музично-драматичного театру імені Садовського вийдуть безсумнівні зірки української джазової сцени: саксофоніст Дмитро «Бобін» Александров, піаніст і вокаліст Руслан Єгоров, барабанщик Павло Галицький та контрабасист Микола Кистенев. Пригощати гостей вином і сиром буде національна мережа гастромаркетів WineTime.

Українські зірки джазу на чолі з Олексієм Коганом

 За той час, що вінничани не бачились з музикантами у них було багато чудових концертів, поїздок і пригод. «Натхненні вашою увагою, ми працювали над новими програмами: Ray Charles, Love Songs, Broadway і над спільними проектами і колабораціями з Олексієм Коганом, Деннісом Аду, струнним квартетом Moon'que і багатьма іншими талановитими і чудовими музикантами», - підсумовували музиканти квартету рік, що минув.

До Вінниці знову завітають українські зірки джазу на чолі з Олексієм Коганом До Вінниці знову завітають українські зірки джазу на чолі з Олексієм Коганом

«Джаз – це класична музика XX-го сторіччя. Знаєте, є термін Fascination Music, музика, яка причаровує. Це справжні шедеври, зокрема джазові», – каже про такі вечори Олексій Коган

До Вінниці знову завітають українські зірки джазу на чолі з Олексієм Коганом

Руслан Єгоров – вокаліст та клавішник, викладач в інституті ім. Глієра, який щоразу виконуючи джаз відкриває для себе в ньому щось нове. Дмитро «Бобін» Александров – один з патріархів вітчизняного джазу, саксофоніст-легенда, учасник багатьох спільних проектів з  цілим розсипом іменитих музикантів, бажаний гість джазових фестивалів. Контрабасист Микола Кістенев ще один дивовижний музикант: він закінчив консерваторію по класу баяна, але несподівана любов до бас-гітари і контрабасу привела його у джаз. А найбільш затребуваний джазовий барабанщик країни Павло Галицький народився у Вінниці, у відомій музичній родині. Він закохався у джаз ще у шкільні часи, а пізніше виходив на сцену разом із вінницьким колективом «Джаз Атмосфера»

До Вінниці знову завітають українські зірки джазу на чолі з Олексієм Коганом  До Вінниці знову завітають українські зірки джазу на чолі з Олексієм Коганом

На вечір джазу та вина квитків лишилось обмаль! Їх вартість – від 100 до 350 грн. «Старий добрий джаз» повертається до нашого міста і нас знову очікують хіти з репертуару Френка Сінатри, Тоні Бенета, Елли Фіцджеральд, Нет Кінг Кола та інших легенд. А ще будуть фірмові жарти від закоханої у джаз людини, радіоведучого та продюсера Олексія Когана, а також вино і сир для гурманів.



Переглядів: 2326
Поширень: 0