iHUB Vinnytsia (вул. Пушкіна, 11) запрошує на дванадцятигодинний марафон найкращих фільмів про добро, дружбу і кохання усіх часів і народів за версією МБІ, який відволіче будь-кого від земних проблем і дозволить вдосталь надихнутися для нових звершень. Кіно-марафон відбудеться 17 лютого з 10.00 до 22.00.

День кіно-марафону – 17 лютого – це міжнародний день спонтанного прояву доброти. Прийшовши на марафон ти не лише матимеш можливість відчути позитивні емоції, а й зробити добру справу, адже проект є фандрейзинговим заходом для збору коштів, що будуть використані для реалізації проектів і ініціатив молоді Вінниці на конкурсі грантів для молоді.

 Кіно-марафон: фільми про добро, дружбу і кохання покажуть з метою збору коштів на гранти для молоді

«В моєму житті забагато проблем і переживань» - часто з відчаєм каже хтось. Іноді так хочеться порелаксувати, відволіктися і просто гарно провести час. І якщо рутина тебе аж надто захопила в свої кліщі, МБІ дарує можливість кинути виклик своїм навичкам кіномана, а заразом і зробити хорошу справу!

Якщо ти готовий до дружньої хвилі тепла, любові і кіно – заповнюй реєстраційну форму. Але поспішай – кількість місць обмежена! Вартість входу – 50 гривень.



Переглядів: 1855
Поширень: 0