23 лютого о 17:00 у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї (3 поверх) відбудеться відкриття-презентація проекту Міжнародного Фестивалю мистецтва довкілля «Mithogenes XIII». На заході будуть присутні художники з Києва, Харкова, Львова, Сум, Вінниці та Польщі. На відкриття запрошуються всі бажаючі. Вхід – вільний.

Фестиваль мистецтва довкілля «Міфогенез» проводиться щорічно з 2006 року. Особливість напрямку сучасного мистецтва land-art в тому, що художники створюють роботи тоді, коли їх не бачать глядачі. До шанувальників land-art ці роботи практично доходять вже у вигляді виставок, складених з фотографій.

У цьому році проходить вже тринадцятий Міжнародний зимовий Фестиваль мистецтва довкілля «Міфогенез». Його учасники створять об`єкти land-art на Немирівському скіфському городищі. Ці роботи сфотографують і представлятимуть на виставці протягом 2018 року в містах України та за кордоном.

Відкриття фестивалю відбудеться 23 лютого о 17:00 у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї. Відвідувачі заходу зможуть побачити презентацію виставки світлин творчих робіт учасників проекту «Miфогенез 2017». А також – поспілкуватись з художниками, які стали учасниками цьогорічного фестивалю.



Переглядів: 1781
Поширень: 0