Феєрверк з якісного світла, звуку та неповторної харизми «Братів Карамазових» та гурту «ДДТ» лунав над містом протягом майже трьох годин. Українському варіанту хіта «Это всё, что останется после меня» радо підспівували пожежники та міліціянти, студенти та навіть мер.

ДДТ

Після концерту відбулась прес конференція, на якій Дядя Міша, брати та організатор благодійного туру Юрій Молчанов відповідали на запитання журналістів.

"Моя Вінниця" – Все ж таки, це абсолютно благодійний проект, чи хтось працював за гонорари?
Юрій Молчанов – Це меценатський проект. Хоча іноді нас звинувачують, що ми використовуємо гроші Кремля. Насправді усі витрати взяли на себе дві особи в Україні, без усяких логотипів, без реклами. Я можу назвати їх – це Олексій Омельяненко і Василь Горбаль. І меценатство в Україні теж можливо.

"Моя Вінниця" – Пане Кураєв, Ви вважаєте, що саме мистецтво може врятувати духовність в країні?
Андрій Кураєв – Наша головна задача як православної церкви - бути не державною релігією, а народною. І тому ми готові розмовляти тією мовою, яка доступна народу, якщо це мова спорту – ми створюємо спортивні православні школи, якщо це мова журналістики – ми готові залучати журналістів. Головне, щоб це були найкращі, найякісніші представники мистецтва, спорту та інших «мов».

Після прес-конференції журналісти мали змогу отримати бажані автографи, а під стінам «Плеяди» російських зірок чекали фанати. При чому вік, звання та професії були настільки різними, що вочевидь, було байдуже до регалій та віку – музика об’єднала усіх.

Фото: 20minut.ua


Переглядів: 4387
Поширень: 0