Вже у понеділок, 12 березня, о 19.00 у Будинку офіцерів вінничани побачать вражаючу концертну програму «Без гриму. Найкраще. Про кохання», над якою народна артистка України Ірина Білик працювала більше 20 років!

Глядачів чекають найчуттєвіші пісні про кохання, ексклюзивні відео з життя та море безцінних і незабутніх вражень!

- Я вважаю, що саме зараз настав час, коли я можу поділитися зі своєю публікою піснями, які давно чекали свого виходу, а також абсолютно новими композиціями. Це мій скарб, який я хочу дістати зі своєї душі і показати людям,-  відзначає Ірина Білик. - Це буде відверта розмова, діалог між мною і моїми дорогими шанувальниками, у якому я зможу поділитися найпотаємнішим, тим, що я так довго зберігала. Найголовніше - це мої пісні і мої почуття, які завжди оголені... Без гриму...

Спеціальною гостею вінницького концерту Ірини Білик стане чарівна Ольга Ракіцька.

Талановиту красуню-співачку Ірина Білик запросила стати частиною свого туру «Без гриму. Найкраще. Про кохання», адже слова пісень Ольги вразили її до глибини душі. Вони про найважливіше у житті людини – про родину, дітей, світовідчуття. І ця тематика дуже імпонує Ірині Білик.

- Сьогодні переважно пропагується не пережита душевно музика, а зроблена за шаблонами, підглянута у західних колег. Я ж пропагую музику про душу, родину, місто, дітей, батьків. Коли я почула пісні Олі Ракіцької, я зрозуміла, що це моя однодумниця! Мені дуже близький стиль, у якому Оля створила свій альбом. Здається, начебто це моя робота. Я захотіла, щоб Оля поїхала зі мною в тур, щоб її побачила вся Україна, щоб у неї з'явилося ще більше шанувальників! - коментує Ірина Білик.

Ірина Білик 12 березня вразить Вінницю багатьма сюрпризами!

Напередодні Нового року Ольга Ракіцька презентувала кліп на пісню «Солнце», який набрав вже більше півмільйона переглядів на Youtube. Над відео, присвяченому первістку зоряної пари Ракіцьких, працювала відомий режисер Катя Царик.

- Пройшло вже багато концертів у турі. Але щоразу, виконуючи цю пісню, я співаю її як уперше і відчуваю, як моє серце наповнюється теплотою і ніжністю, а в залі починає панувати атмосфера кохання і добра... моє Сонце! – зізнається Ольга Ракіцька. - Велика честь для мене перебувати на одній сцені з народною артисткою України Іриною Білик! Вона неймовірна, талановита і така щира. Я дуже щаслива бути спеціальною гостею її туру. Для мене це дуже важливо й коштовно!

 Також родзинкою концерту стануть нові екзотичні музичні інструменти, які ще ніколи до цього не використовувались у шоу Ірини Білик!

Спеціально до нового туру була підібрана абсолютно нова команда музикантів, що складається зі справжніх профі своєї справи, під стать Королеві української поп-музики, адже всі пісні Ірини Білик повинні відрізнятися ідеальним звучанням, щоб шанувальники сповна насолодилися улюбленими і новими хітами.

Ірина Білик 12 березня вразить Вінницю багатьма сюрпризами!

Ірина Білик 12 березня вразить Вінницю багатьма сюрпризами!

Перед глядачами Ірина Білик постане у ексклюзивних вбрання, які для нової концертної програми були створені ексклюзивно для співачки її подругою, відомим дизайнером Катериною Шаховською. 

Ще один сюрприз програми «Без гриму. Найкраще. Про кохання» - ексклюзивні відео з життя Ірини Білик, які можна буде побачити лише на концерті!

Насолоджуючись рідкісними кадрами з особистого архіву, глядачі зможуть зблизитися з артисткою ще більше, поринути у щиросердечну атмосферу і на час усього виступу відчути себе частиною величезної родини!

Не пропустіть у понеділок, 12 березня, о 19.00 у Будинку офіцерів концерт прими українського шоу-бізнесу, улюбленої народної артистки Ірини Білик!

Останні квитки на концерт можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» та замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Ірина Білик 12 березня вразить Вінницю багатьма сюрпризами!

Ірина Білик 12 березня вразить Вінницю багатьма сюрпризами!



Переглядів: 3056
Поширень: 0